فعالیت روزانه ۳۴۰ امدادگر در صحنه حادثه بندرعباس



به گزارش خبرنگار مهر، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه نخستین کنگره علمی-بین المللی ۳۱۰۰ شهید امدادگر اعلام کرد: این کنگره با هدف تبیین نقش و اثرگذاری امدادگران در دوران دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره ۳۳۰۰ شهید امدادگر برگزار شد.

وی افزود: در این کنگره بیش از ۱۰۰ مقاله علمی ارائه شد که از این تعداد ۶۰ مقاله پذیرفته و ۲۰ مقاله به عنوان مقالات برتر برای ارائه شفاهی انتخاب شد. این سطح از مشارکت علمی، نشان دهنده ظرفیت بالا و جایگاه والای امدادگران در تاریخ انقلاب اسلامی است.

کولیوند با بیان اینکه نقش امدادگران در دوران دفاع مقدس بی نظیر بوده، گفت: در آن ایام، بیش از یک میلیون نفر امدادگر حضور داشتند و بیش از ۱۰۰ هزار عمل جراحی حیاتی توسط امدادگران انجام شد؛ لذا ثبت و ضبط این فداکاری ها برای انتقال فرهنگ ایثار و خدمت به نسل جدید ضروری است.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین به عملیات امدادی این جمعیت در حادثه آتش سوزی بندرعباس اشاره کرد و گفت: در ساعات اولیه، اولین گروه های امدادی اعزام شده به منطقه از سوی جمعیت هلال احمر بودند. روزانه بیش از ۳۴۰ امدادگر و نیروی تخصصی در محل حادثه حضور داشتند. همچنین بالگردهای هلال احمر به صورت مستمر عملیات اطفای حریق را از زمین و هوا انجام دادند.

وی افزود: با مدیریت مطلوب وزیر کشور، استاندار و همکاری همه جانبه نهادها، بیش از ۱۱۰۰ نفر از افراد گرفتار در محل نجات یافته و به مراکز درمانی منتقل شدند. در حال حاضر تنها ۳۰ نفر بستری هستند و باقی افراد ترخیص شده اند.

کولیوند با قدردانی از سپاه، ارتش، فراجا، بسیج و نیروهای مردمی در عملیات امدادرسانی گفت: در این حادثه شاهد هم افزایی مثال زدنی میان همه نهادها بودیم. مردم نیز با توزیع مواد غذایی، نوشیدنی و امکانات اولیه، یاری گر نیروهای امدادی بودند.

وی همچنین از حمایت نیروهای امنیتی در تأمین امنیت محل حادثه، فرمانده نیروی هوایی ارتش برای اعزام هواپیماهای امدادی و نیز مدیریت هوشمندانه بحران قدردانی کرد و افزود: این عملیات یکی از موفق ترین نمونه های مدیریت بحران در کشور بود که باید از تجربیات آن در سایر حوزه ها بهره گرفت.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فعالیت روزانه ۳۴۰ امدادگر در صحنه حادثه بندرعباس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.