«دنگ و فنگ روزگار»قصه ای با درونمایه شیرین و تلخ است / هویت بخشی به همسایه ها



نویسنده سریال «دنگ و فنگ روزگار» گفت: ما می خواستیم قصه ای با درونمایه شیرین و تلخ را روایت کنیم. در پایتخت کل تمرکز قصه یک خانواده است اما در دنگ و فنگ روزگار به محله و همسایه ها نیز هویت بخشیدیم.

«دنگ و فنگ روزگار»قصه ای با درونمایه شیرین و تلخ است/ هویت بخشی به همسایه ها

«حسن وارسته» نویسنده سریال «دنگ و فنگ روزگار» به کارگردانی جواد مزدآبادی که این شب ها از شبکه یک سیما پخش می شود، در گفت وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، درباره استقبال مخاطبان از این سریال گفت: هم بازخودرهای خوب داشتیم و هم بازخوردهای بد و بعد از حادثه سیل همه چیز تحت الشعاع آن قرار گرفت و اقبالی که باید در شرایط عادی از این کار می شد، در روزهای پایانی فروردین نشد.

وی با اشاره به ضعف در قسمت های اولیه این سریال نیز بیان داشت: به جز دو سه قسمت ابتدایی که پختگی لازم را نداشت، از مابقی قسمت های این سریال راضیم و معتقدم نگاه متفاوت هر کارگردانی در خروجی آن موثر است. اگر همین سریال را سیروس مقدم می ساخت قطعا با لحن و شکل دیگری کار می کرد. از طرفی به این دلیل که ما با متن آماده شروع به تصویربرداری کردیم، باید رج می زدیم و بعضی از سکانس هایی که روزهای اول گرفته شد دست بر قضا برای قسمت های ابتدایی سریال بود و هنوز بازیگران با نقش هایشان هماهنگ نبودند و به همین خاطر بازی ها به پختگی نرسیده بود.

نویسنده سریال «پایتخت» با اشاره به تفاوت در جهان ذهنی نویسنده و جهان بیرونی او و نتیجه یک سریال در اقبال عمومی نیز بیان داشت: وقتی ما متنی را روی کاغذ می نویسیم آنچه در جهان ذهنی خودمان فکر می کنیم با آنچه از فیلتر کارگردان و سایر عوامل می گذرد تفاوت های بسیاری دارد و در کل انتظاری که از این کار داشتم فراتر از اینی بود که الان پخش می شود.

وارسته در ادامه درباره عدم پختگی بازیگران در قسمت های ابتدایی سریال افزود: زمان زیادی لازم است تا هر سریال جدیدی با مردم عجین شود. برای مثال در سریالی مثل پایتخت شخصیت ها برای مخاطبان آشنا هستند و قصه ها و اتفاق ها اهمیت بالایی دارند، اما سریالی مثل دنگ و فنگ روزگار مدت زمان زیادی لازم دارد تا با مردم اخت شود و مردم شخصیت هایش را بشناسند. اغلب سریال های ما در چند قسمت اول با ریزش مخاطب روبرو بوده است و کمی جلوتر که می رویم مخاطبان کم کم جذب سریال می شوند.

وی با اشاره به اینکه فضای این سریال تا حدی شبیه به سریال «پایتخت» است، گفت: معتقدم این فضای دورهمی خانوادگی و در کنار یکدیگر زندگی کردن متعلق به ایرانی ها است و به این دلیل که ما به شالوده اجتماع رجوع می کنیم مردم خیلی دوست دارند و تجربه نشان داده هر چه این دورهمی ها را خوب درآوریم مردم با سریال ارتباط راحت تری برقرار می کنند.

وارسته درباره فضای شیرین این سریال نیز گفت: در دورهمی هایی که در سایر سریال ها می بینید پایه و اساس قصه کمدی است، اما ما می خواستیم قصه ای با درونمایه شیرین و تلخ را روایت کنیم. در پایتخت کل تمرکز قصه یک خانواده است اما در دنگ و فنگ روزگار به محله و همسایه ها نیز هویت بخشیدیم.

وی درباره انتخاب بازیگران این سریال نیز عنوان داشت: من در انتخاب بازیگران دخالت چندانی نداشتم اما برای انتخاب نقش اردشیر با بازی محمد نادری به دنبال بازیگری بودیم که چهره جدیدی باشد.

به گزارش فارس سریال «دنگ و فنگ روزگار» به کارگردانی جواد مزد آبادی و تهیه کنندگی امیر طالبی کاشانی هر شب از شبکه یک سیما پخش می شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در «دنگ و فنگ روزگار»قصه ای با درونمایه شیرین و تلخ است / هویت بخشی به همسایه ها

گفتگو با هوش مصنوعی