وصول ۷ هزار میلیارد تومان از مفسدان اقتصادی



به گزارش مشرق، غلامحسین اسماعیلی در ادامه دوازدهمین نشست خبری خود اظهار کرد: قوه قضائیه در سفرهای استانی و بررسی مشکلات مردم، یافته های خود را در انجام وظایف محوله تا حصول نتیجه به صورت مجدانه پیگیری می کند و خواهد کرد و این پیگیری ها آثار و نتایج مطلوبی را به همراه داشته است.

وی افزود: بعد از گذشت ۱۸ روز از سفر هیئت قوه قضائیه به استان هرمزگان یکی از محروم ترین شهرستان های کشور به نام بشاگرد که دادگستری نداشت، دادگستری آن با تهیه ساختمان استیجاری به بهره برداری رسید و عملیات احداث دادگستری نیز در آن شهرستان همزمان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: تشکیل پرونده برای ۲۴۵ مدیر در ارتباط با سیل بهار ۹۸

سخنگوی قوه قضائیه گفت: در همان استان هرمزگان، مجموعه پزشکی قانونی دچار مشکل بود که با تدبیر رییس قوه قضائیه مشکلات مربوط به سالن معاینات و شالن تشریح در حال برطرف شدن است و بزودی برطرف می شود.

اسماعیلی افزود: با پیگیری قوه قضائیه و دولت، مشکلات مربوط به هپکو در استان مرکزی حل و مشکلات مربوط به کاگران روغن نباتی جهان نیز با پیگیری های دستگاه قضا، برطرف شد. با جدیت تمام و تشکیل کارگروه های ذی ربط در ارتباط با تغییر کاربری اراضی زراعی، ۱۵۷ مورد قلع و قمع بنا و اعاه به وضع سابق انجام شده است.

وی گفت: همچنین در استان زنجان یکی از مدیران جهاد کشاورزی منطقه که این تغییر کاربری ها معلول قصور و تقصیر او، تحت تعقیب قرار گرفت و برای وی پرونده قضایی تشکیل شد. همچنین یکی از مدیرانی که قبلا در برابر فشارها برای تامین خواسته ها تسلیم نمی شد و از کار برکنار شده بود، با حمایت های صورت گرفته مجددا به کار برگشت.

سخنگوی قوه قضائیه در ادامه به بخش دیگری از آمار استرداد اموال و اراضی از دست رفته بیت المال اشاره کرد و گفت: فقط در دادسرای ویژه رسدیگی به جرایم اقتصادی تهران، صرفا در ۹۱ فقره پرونده در مقام اجرای حکم، قریب ۷ هزار میلیارد تومان وجه نقد و جزای نقدی به خزانه دولت و بانک ها برگشت. رقم دقیق ۶ هزار و ۹۳۷ میلیارد و ۴۱۲ میلیون و ۲۴۴ هزار تومان است. علاوه بر آن ۸۷ میلیون و ۸۳۶ هزار و ۳۳۷ یورو و ۱۲ میلیون و ۹۳ هزار و ۵۴۳ دلار به خزانه عودت داده شد و همچنین ۲۹۴ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۴۷ درهم به خزانه بازگشت.

پرسش و پاسخ در وصول ۷ هزار میلیارد تومان از مفسدان اقتصادی

گفتگو با هوش مصنوعی