۴ هزار اثر تاریخی در کردستان شناسایی شده است



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، منصور مهرزاد در آئین پاسداشت روز جهانی بناها و محوطه های تاریخی که در عمارت خسروآباد سنندج و با حضور اساتید و جمعی از دوستداران میراث فرهنگی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: می توان عمق تاریخ را در گوشه و کنار ابنیه ها و محوطه های تاریخی کردستان مشاهده کرد.

وی افزود: بناهای تاریخی این استان جزو زیباترین و پربازدیدترین اماکن ایران هستند که هر ساله گردشگران بسیاری از داخل و خارج از کشور به شوق تماشای آن ها به کردستان سفر می کنند.

مهرزاد از شناسایی ٤ هزار اثر میراثی در استان خبر داد و گفت: بودجه های فعلی جوابگوی مرمت آثار تاریخی کردستان نیست.

وی بر حفظ میراث نسل گذشته برای نسل آینده تأکید کرد و گفت: در سال گذشته به رغم بودجه کم اعتبارات مرمتی، بخشی از بناهای تاریخی مرمت شد تا از شرایط آب و هوایی نامساعد در امان بمانند.

مهرزاد اظهار داشت: معرفی گنجینه های ارزشمند کردستان هدف اصلی پس از مرمت بناهای تاریخی استان براساس ضوابط قوانین حفاظت و مرمت بناها و بافت ها و محوطه های تاریخی کشور توسط کارشناسان زبده است.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان ابراز امیدواری کرد: با انجام مرمت ها و احیای علمی بناها، بافت ها و محوطه های تاریخی در سطح استان، شرایط مطلوب تری برای معرفی میراث ارزشمند ملموس و ناملموس کردستان فراهم شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۴ هزار اثر تاریخی در کردستان شناسایی شده است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.