نحوه ثبت عوارض واکسن کرونا در سامانه سلامت



به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان حامد رضایی، کارشناس مسئول درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت درباره سامانه ثبت عوارض واکسن کرونا گفت: سامانه خود اظهاری عوارض احتمالی واکسن کووید ۱۹ به آدرس salamat.gov.ir تنها مرجع رسمی وزارت بهداشت است.

او افزود: در این سایت لینکی اضافه شده و مردم به صورت خود اظهاری می توانند، مشکلاتشان را در رابطه با واکسن ثبت کنند.

ضایی ادامه داد: این سامانه برای ثبت عوارض احتمالی دریافت کنندگان واکسن و بدون نیاز به حضور در پایگاه های بهداشت یا مراکز درمانی ایجاد شده است.

این کارشناس مسئول درگاه یکپارچه تبادل اطلاعات سلامت گفت: سامانه های سطح یک بهداشتی، امکان ثبت عوارض احتمالی مراجعان به مراکز واکسیناسیون یا پایگاه های بهداشتی را دارند.

او تصریح کرد: در این سامانه انواع عوارض واکسن نیز درج شده است و افراد می توانند اطلاعات فردی خودشان را وارد کنند. پس از آن صفحه ای برای آن ها در خصوص عوارض واکسن ظاهر می شود و در نهایت می توانند اقدام به ثبت اطلاعات کنند. بنابراین جمع آوری اطلاعات به روش الکترونیک انجام می شود.

رضایی گفت: اورژانس و مراکز بهداشتی در سطح شهر ها و روستا ها اطلاعات لازم را ثبت می کنند به طوری که اطلاعات مراکز بهداشتی در اختیار معاونت بهداشت و اطلاعاتی که از سوی اورژانس جمع آوری می شود در اختیار معاونت درمان قرار می گیرد و در نهایت اطلاعات تجمیع و در اختیار مسئولین برای تصمیم گیری و تصمیم سازی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نحوه ثبت عوارض واکسن کرونا در سامانه سلامت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.