خدمت رسانی ۳۸ بیمارستان و ۸۰۰ درمانگاه ارتش به بیماران کرونایی



ایسنا/گیلان معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ۳۸ بیمارستان و ۸۰۰ درمانگاه ارتش در کشور در جهت ارائه خدمت به بیماران کرونایی آمادگی دارد، گفت: ۱۱ هزار پرسنل گروه پزشکی در این بیمارستان ها و درمانگاه ها به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی هستند.

امیر دریادار حبیب الله سیاری در آیین افتتاحیه مرکز جراحی محدود امام رضا(ع) ناوگان شمال و منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش در بندرانزلی، با تبریک اعیاد شعبانیه و حلول ماه مبارک رمضان، روز ارتش جمهوری اسلامی را گرامی داشت و اظهار کرد: در ۲۹ فروردین ماه سال ۶۷ مصادف با اولین روز از ماه مبارک رمضان نیروهای ناوبر ناوشکن های سهند، سبلان و جوشن در نبردی نابرابر، مردانه در مقابل دشمن ایستادند و شعار «هیهات منا الذله« را ثابت کرده و با زبان روزه به درجه رفیع شهادت رسیدند.

وی افزود: این شهدا بار دیگر یادآوری کردند که ما در دفاع از دین، انقلاب، مردم و منافع وطن ایستاده ایم و شعار خلیج فارس همیشه فارس بوده، هست و خواهد ماند را به منصه ظهور رساندند.

معاون هماهنگ کننده آجا، با گرامیداشت سالروز تصویب اساسنامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوم اردیبهشت ماهسال ۵۸، تصریح کرد: سوم اردیبهشت نیز سالروز شهادت شهید سپهبد قرنی است که در سال ۵۸ به دست گروه فرقان به شهادت رسید. همچنین ما در سال ۷۸ شهادت شهید سپهبد صیاد شیرازی و در سال ۹۸ شهادت سپهبد قاسم سلیمانی را به دست دشمنان داشتیم که در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره این عزیزان که به فاصله ۲۰ سال از یکدیگر به شهادت رسیده اند، ویژگی های آنان را استخراج و روز ۲۱ فروردین ماه مصادف با سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی را به عنوان روز «سپهبدهای اخلاص» نامگذاری کردیم.

امیر سیاری با تاکید بر اینکه اعتقاد داریم تا زمانی که راه سرخ شهدا را ادامه می دهیم قطعا پیروز هستیم و در جهان صاحب نام خواهیم ماند، عنوان کرد: افتخار ما این است که راه سرخ شهدا را ادامه می دهیم و در کنار آن خدمت رسانی به مردم را در دستور کار داریم که افتتاح این مرکز درمانی نمونه این کار است تا بتوانیم خدمات خوبی به مردم ارائه دهیم.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: در نیروی دریایی کارکنان باید ویژگی هایی داشته باشند که از آن جمله ایمان، انگیزه، ولایتمداری، شهادت طلبی و ایستادگی در مقابل سختی هاست و تا این ویژگی ها نباشد نمی توانیم مظهر اقتدار باشیم. کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران که مظهر اقتدار هستند همه این ویژگی ها را دارند و در کنار آن در بحث آبادسازی کشور هم اثرگذار هستند.

وی با تاکید بر حضور نیروی دریایی در بحث بهداشت و درمان، گفت: نوسازی بیمارستان گلستان در تهران و احداث بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی در بندرعباس در حال انجام است و به مراحل نهایی رسیده؛ همچنین در حال احداث بیمارستان های کنارک، جاسک و درمانگاه منجیل هستیم که همگی به همت بلند کادر درمان و نیروی درمانی بوده که در مناطق محروم حضور دارند و از منافع مادی خود گذشتند. البته تمام این امکانات در شهر ساخته شده و محدود به پادگان نیست که نشانه علاقه به خدمتگزاری برای مردم و بازسازی کشور است.

امیر سیاری با اشاره به اینکه از زمان شروع کرونا در کشور جلسه با وزیر بهداشت و اعلام آمادگی برای خدمت رسانی در این حوزه را داشتیم و مورد استقبال قرار گرفت، اضافه کرد: در حوزه کادر درمانی، بیمارستان، قرنطینه و نقاهتگاه حضور پیدا کردیم و در رزمایش دفاع بیولوژیکی نیز نقش آفرین بودیم.

وی با بیان اینکه در کشور ۳۸ بیمارستان و ۸۰۰ درمانگاه داریم که همه آنها در جهت ارائه خدمت به بیماران کرونایی آمادگی خود را اعلام کردند، گفت: اولین بیمارستان در رشت بیمارستان ولیعصر(عج) بود که برای درمان کرونا اختصاص دادیم. ۱۱ هزار پرسنل گروه پزشکی در این بیمارستان ها و درمانگاه ها با ۱۷۰۰ تخت بیمارستانی و ۱۲ هزار تخت نقاهتگاهی به صورت شبانه روزی در حال خدمت رسانی هستند.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به پیش بینی بیمارستان نقاهتگاهی با ۲۰۰۰ تخت در ۴۸ ساعت که به خوبی به مرحله اجرا در آمد، عنوان کرد: راه اندازی این نقاهتگاه صرفا جاگذاری تخت نبود، بلکه الزاماتی دارد که از آن جمله شست وشو و ضدعفونی کردن محل، پیش بینی نیروی انسانی با انگیزه و علاقمند برای خدمت رسانی و شیفت درمانی و همچنین نیاز به بیمارستان صحرایی برای پشتیبانی، غذایی و رفت و آمد و در اختیار داشتن آمبولانس بود که در نهایت می توان نقاهتگاه را راه اندازی کرد. در همه این اقدامات در کنار هم عظمت کار در نظام جمهوری اسلامی دیده می شود.

وی با بیان اینکه در ۲۴ استان رزمایش بیولوژیکی برگزار و در بیش از ۱۰۰ شهر رفع آلودگی کامل انجام شد، تاکید کرد: رمز موفقیت ما در دفاع مقدس وحدت، انسجام و همدلی بود و در مقابله با بیماری کرونا هم همین ها را شاهد هستیم. در روزهای اول کرونا عده ای می گفتند کادر درمانی صحنه را ترک خواهند کرد، اما می بینیم که همانند دفاع مقدس جانانه ایستادند و اینها رمز موفقیت ما در برابر مقابله با این بیماری است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در خدمت رسانی ۳۸ بیمارستان و ۸۰۰ درمانگاه ارتش به بیماران کرونایی

گفتگو با هوش مصنوعی