تجلی هنر در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">فرهنگسرای</a> <a href="/fa/dashboard/ حسام" class="text info">ابن حسام</a> <a href="/fa/dashboard/ class="text info">جهاددانشگاهی</ <a href="/fa/dashboard/ جنوبی" class="text info">خراسان جنوبی</a>



ایسنا/خراسان جنوبی فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، با تصویب شورای نظارت و گسترش تشکیلات جهاددانشگاهی و موافقت رئیس جهاددانشگاهی کشور راه اندازی شده است.

هنر یکی از نیازهای اساسی زندگی انسان است؛ متمایزترین شکل فعالیت اجتماعی که بطور قطع در پیدایی و تکامل شخصیت و بهبود و پالایش روان انسان سهم بسزایی داشته است. هنر یک حقیقت متعالی و پاسخگوی نیازها و خواسته های انسانی است.

هیچ چیز به اندازه هنر نمی تواند جلوه گر افکار و احساسات شخص باشد و سیر فرهنگ و تحولات انسانی و محیطی را که شخص هنرمند در آن قرار گرفته است، نمی تواند بیان دارد.

در این راستا ایجاد مراکزی که در آن هنر متجلی شده، بارور شده و رشد یابد از اهمیت بسیاری برخوردار هستند. فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، با تصویب شورای نظارت و گسترش تشکیلات جهاددانشگاهی و موافقت رئیس جهاددانشگاهی کشور راه اندازی شده است.

در فضای این فرهنگسرا قرار گرفته و با هنرجویانی از سنین مختلف که هرکدام در حال گذراندن دوره ای بودند، هم کلام شدیم.

نوید کوشافر، یکی از هنرجویان رشته خوشنویسی که در حال گذراندن دوره خوشنویسی در فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی است در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از حدود یک ماه پیش در این کلاس ها شرکت می کنم و با سبکی جدید با هنر خوشنویسی آشنا شده ام.

وی افزود: فکر نمی کردم بتوانم در بزرگسالی از کلاس های خوشنویسی بهره مطلوب ببرم، اما از طریق سایت ها با فرهنگسرای ابن حسام آشنا شده و سپس در کلاس خوشنویسی شرکت کردم.

این هنرجو ادامه داد: پس از حضور در کلاس با سبک جدیدی از آموزش آشنا شدم که من را جذب خود کرد و به این هنر مشتاق تر شدم.

کوشافر با بیان اینکه ایجاد چنین مراکزی به ترویج فرهنگ و هنر در جامعه کمک شایانی می کند، از مسئولان خواست با توسعه فضاهای فرهنگی به استعدادیابی افراد کمک کنند.

نیما نادمی، یکی دیگر از هنرجویان نیز به ایسنا گفت: از کلاس های خوشنویسی و موسیقی این فرهنگسرا بهره بردم و نکته مهمی که در آموزش های این مرکز بر آن تاکید می شود یادگیری درست اصول هنری است.

وی با اشاره به حضور اساتید خلاق در این مرکز، افزود: جمع این هنرمندان در این فرهنگسرا باعث رشد و بروز استعدادها می شود.

این هنرجو ببان کرد: هنر نقش بسیار مهم و انکارناپذیری در روند تکامل اجتماعی داشته و یکی از وسایل بسیار مهم پیشرفت بشریت است.

نادمی اظهار کرد: توجه به هنر و هنرمند از طریق ایجاد مراکزی برای رشد، توسعه و بارورسازی استعدادهای هنری نقش بسزایی در تکامل جامعه و حرکت آن به سمت تعالی و پیشرفت دارد.

حمید مرادی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی در گفت وگو با ایسنا گفت: با توجه به تصویب فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی توسط شورای نظارت بر فعالیت های فرهنگی، جهاددانشگاهی در اسفندماه سال گذشته اقدام به افتتاح فرهنگسرا کرد.

وی افزود: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با هدف انتقال میراث فرهنگی و هنری به نسل جوان از فروردین ماه امسال شروع به فعالیت کرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در زمینه های هنرهای تجسمی، موسیقی، خوشنویسی، طراحی و مجسمه سازی برای بزرگسالان، نوجوانان و کودکان کلاس هایی را برگزار می کند.

مرادی اظهار کرد: اگر قرار است فعالیت های هنری در جامعه بسط و گسترش یابد، باید با بهره گیری از روش های علمی و تجربیات اساتید این حوزه این فعالیت ها را رواج داد.

وی افزود: فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی تلاش کرده با نگاهی علمی و با بهره گیری از اصول استاندارد، آموزش هنرهای مختلف را در پیش گیرد، نیازی که در جامعه بسیار احساس می شد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین مجوز نگارخانه این فرهنگسرا از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با شماره ۳۱/۹۸/۲۶۴۱ در ۱۲ خرداد جاری صادر شده است.

مرادی یادآور شد: افراد می توانند برای ارائه آثار خود در این نگارخانه و یا ثبت نام در کلاس های فرهنگی، هنری این مرکز، به فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی واقع در تقاطع خیابان معلم و خیابان ۱۵ خرداد مراجعه کنند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تجلی هنر در فرهنگسرای ابن حسام جهاددانشگاهی خراسان جنوبی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.