۵ ایستگاه تحقیقاتی در استان قزوین فعالیت دارند



بابک قرالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این ایستگاه ها در زمینه های مختلف بخش کشاورزی فعال هستند که که یکی از آنها در زمینه محصول زیتون و در ایستگاه طارم سفلی قرار دارد.

وی افزود: یک ایستگاه پسته در روستای یزبر، ایستگاه تحقیقاتی زراعی مرکز تحقیقات قزوین در اسماعیل آباد و یک ایستگاه تحقیقات دامپروری نیز در سگزآباد بوئین زهرا قرار دارد.

به گفته ی قرالی؛ ایستگاه تحقیقاتی گیاهان دارویی این مرکز نیر در الموت واقع شده است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قزوین اضافه کرد: این مرکز با برخورداری از امکاناتی چون ایستگاه های مختلف تحقیقاتی در بخش زراعی، باغی و دامی، آزمایشگاه های تخصصی، گلخانه های تحقیقاتی و آموزشی، مزارع الگویی، هرباریوم گیاهان، کتابخانه با بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب تخصصی و با برگزاری دوره های آموزشی در کنار فعالیت های تحقیقی و پژوهشی تلاش دارد تا به تولید علم و پژوهش در بخش کشاورزی بپردازد و یافته های خود را برای توسعه و رشد این بخش در اختیار بهره برداران یا همان کشاورزان قرار دهد.

وی، کم کردن استفاده از سموم در اراضی باغی و زراعی، کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی، تولید بذور با کیفیت و مقاوم، کمک به تولید محصولات فناورانه و مورد نیاز در بخش کشاورزی از طریق مرکز رشد مستقر در مرکز را از جمله اهداف مهمی است که آنها را با جدیت دنبال کرد.

قرالی گفت :همچنین یکی از رسالت های اصلی مرکز تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی ارائه آموزش های مورد نیاز به جامعه هدف از جمله متخصصان، کارکنان و بهره برداران است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۵ ایستگاه تحقیقاتی در استان قزوین فعالیت دارند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.