بیابان‌زایی را از <a href="/fa/dashboard/ class="text info">چین</a> بیاموزیم!



به گزارش مشرق،یکی ازکاربران توئیتری در صفحه خود درباره کمربند سبز چین نوشت:

از غرب نمی آموزیم؛ لااقل از چین بیاموزیم:

چین اخیرا به یک دستاورد چشمگیر دست یافته است: تکمیل «کمربند سبز» به طول ۳۰۰۰ کیلومتر در اطراف صحرای تاکلاماکان، دومین صحرای بزرگ جهان.

این موفقیت استثنایی بخشی از پروژه «سه بادشکن شمال »، معروف به «دیوار سبز بزرگ» است که در سال ۱۹۷۸ برای مبارزه با بیابان زایی و کاهش طوفان های شن آغاز شد.

در طول ۴۶ سال گذشته، این طرح منجر به کاشت بیش از ۳۰ میلیون هکتار درخت شده و پوشش جنگلی چین را از حدود ۱۰ درصد در سال ۱۹۴۹ به بیش از ۲۵ درصد در پایان سال ۲۰۲۳ افزایش داده است. چین به طور قابل توجهی، سالیانه بیش از ۲٫۵ میلیارد درخت می کارد و از دهه ۱۹۸۰ تاکنون ۷۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع جنگل به آن اضافه شده است - مساحتی تقریبا دو برابر آلمان.

مطالعه ناسا در سال ۲۰۱۹ نشان داد که چین حدود ۲۵ درصد از افزایش پوشش گیاهی سبز جهان بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ را به خود اختصاص داده است و خود را به عنوان بزرگترین عامل سبز شدن جهانی در آن بازه زمانی معرفی کرده است.

در حالی که تلاش های چند دهه اخیر قطعا با چالش هایی مانند عواقب ناشی از کشت تک محصولی یا مشکلات نگهداری مواجه شده است، اما در مجموع تلاش های جنگل کاری چین نشان دهنده ترکیبی از پروژه های بزرگ مقیاس و احیای محیط زیستی مبتنی بر سیاست گذاری است که امروزه و در آینده به طرز چشمگیری به اکوسیستم جهانی سود می رساند.

*بازنشر مطالب شبکه های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه ها منتشر می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «بیابان‌زایی را از چین بیاموزیم!» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.