گلزار های مطهر شهدا به کانون های فرهنگی و مردمی تبدیل شود



به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی امروز در نشست با علی زینی وند استاندار کرمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی کرمان، ضمن تأکید بر ارائه خدمات به جامعه ایثارگری گفت: ارائه خدمات به جامعه ایثارگری باید بهبود پیدا کند و رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری وظیفه دولت است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: ما به دنبال مردمی کردن ارائه خدمات به ایثارگران هستیم و باید در این زمینه فرهنگ سازی شود و این امر را باید در گلزارهای مطهر شهدا شروع کرد. با توجه به تنوع اقلیمی در کشور تفاوت هایی برای ساخت این گلزارها وجود دارد و بهتر است طرح تبدیل گلزارهای شهدا به کانون های فرهنگی از استان کرمان و مزار شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مشکلات جامعه ایثارگری در کشور به ویژه جانبازان گفت: خدماتی که به جانبازان داده می شود در خور شأن و مقام آن ها نیست و لذا باید به مشکلات جانبازان بیشتر رسیدگی شود.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در دولت سیزدهم این انگیزه وجود دارد که مشکلات ایثارگران فاقد مسکن حل شود گفت: در نشست با وزیر راه و شهرسازی موضوع مشکل ایثارگران فاقد مسکن مورد بررسی قرار گرفت و البته در برخی استان ها طرح هایی در مرحله کلنگ زنی وجود دارد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به مشکل اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران گفت: در زمینه اشتغال برخی فرزندان شهدا و تبدیل وضعیت آن ها مشکلاتی وجود دارد و باید مراکز توانمندسازی برای این عزیزان ایجاد شود تا در همه استان ها مشکلات اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگران حل شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انجام اقدامات فرهنگی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از مهم ترین برنامه ها در بنیاد عنوان کرد و گفت: ساخت فیلم و سریال از شخصیت های شاخص حوزه ایثار و شهادت و بازنشر وصیت نامه های شهدا یکی از اقداماتی است که نقش مهمی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد و رهبر معظم انقلاب نیز همواره در این زمینه تأکید دارند و ساخت سریالی از زندگی شهید بهشتی را مطرح فرموده اند.

وی در یکصد و هشتاد و هشتمین نشست شورای مشاوران وزرا بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز گفت: باید خانه اول و اصلی جامعه ایثارگری و جایی باشد که حرف های آنان شنیده و حل و فصل می شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مشاوران امور ایثارگران وزرا در سازمان ها و دستگاه های مختلف را نمایندگان بنیاد خواند و افزود: شما عزیزان پرچم های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار در سازمان های مختلف و الگو و نماد جامعه معزز ایثارگری هستید و باید از منظر رفتار و زندگی شبیه به عموم ایثارگران باشید.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران یک سازمان مقدس است، اضافه کرد: شاید خیلی از رفتارهای عادی که در جامعه و سایر سازمان ها انجام می شود، در بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به نقش فداکارانه، ایثارگرانه، دلسوزانه و سرآمد ایثارگران مناسب نباشد؛ بنابراین یکی از وظایف بنیاد این است که برای تمام ایثارگران دستگاه های مختلف برنامه های آموزشی، اعتقادی و اخلاقی داشته باشد و این کار را پیگیری کند.

قاضی زاده هاشمی در ادامه به چند وظیفه مهم نهاد سازمان ایثارگران در دستگاه ها اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف شما معاضدت از ایثارگران دستگاه خود، یعنی رعایت حقوق ایثارگران در آن دستگاه و در وهله دوم رعایت حقوق سایر ایثارگران ارباب رجوع در دستگاه است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سخنان خود حوزه فرهنگ را از موضوعات مهم بین بنیاد و سایر دستگاه ها خواند و گفت: هر سازمانی باید یک برنامه ترویجی و تربیتی برای کارکنان خود در نظر بگیرد که اگر همه سازمان ها در این امر موفق باشند، به معنای وسعت و توسعه فرهنگی در همه کشور است.

معاون رئیس جمهور در ادامه ضمن تأکید بر ضرورت حفظ عزت نفس جامعه ایثارگران و نگاه الگویی به ایشان، عنوان کرد: در حوزه فرهنگ، مشاوران حوزه ایثار و شهادت بسیار مؤثر هستند. ما در هر سازمانی یک شخصیت برجسته ایثار و شهادت داریم که باید به عنوان الگوی آن سازمان به جامعه معرفی شوند. یعنی نماد هر سازمان باید یک یا چند شخصیت برجسته شهید و ایثارگر آن سازمان باشد، به طوری که دیگران، سازمان را به نام او بشناسند. مشارکت در ساخت فیلم و سریال یا برگزاری برنامه ها و مسابقات بر محور این شخصیت ها می تواند در این مسیر کمک کند.

قاضی زاده هاشمی در ادامه گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در حال حاضر یک سازمان خدماتی است، ما در دوران جدید مدیریتی قصد داریم آن را از سازمان خدماتی به یک سازمان معاضدتی و در مرحله بعد به یک سازمان راهبردی تبدیل کنیم. بنابراین باید حوزه خدمات را مردمی کنیم که لازمه آن ایجاد تشکل های مردمی تخصصی از بدنه جامعه ایثارگری و واگذاری خدمات به خود ایثارگران است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تأکید بر تعیین اهداف و محدودیت های دبیرخانه شورای مشاوران وزرا برای دوره پیش رو، عنوان کرد: پیشنهاد من این است که علاوه بر ادارات و سازمان ها، نمایندگانی از مجلس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام که جزو جامعه ایثارگری هستند هم به این شورا اضافه شوند، تا در جریان بحث های حقوقی و سیاست گذاری این شورا باشند.

قاضی زاده هاشمی در ادامه گفت: دبیرخانه شورای مشاوران وزرا باید یک جدول اعتبار سنجی داشته باشد و سالانه دستگاه ها را از منظر حفظ کرامت و منزلت ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ارزیابی کند تا سازمان های دوست دار ایثار و شهادت مشخص و معرفی شوند و دیگر سازمان ها تقویت شوند.

وی در پایان درباره نحوه ملاقات مسئولین دستگاه ها با جامعه ایثارگری عنوان کرد: هر ماه دو یا سه دیدار با جامعه ایثارگری صورت می گیرد که باید توجه شود این دیدارها تکراری نباشد و بهتر است دیدارهایی که توسط رؤسای سازمان ها و ادارات با خانواده ایثارگران انجام می شود با هماهنگی روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت بگیرد تا هم موازی کاری نشود و هم عدالت رعایت شود.

گفتنی است، آئین نامه تشکیل شورای مشاوران وزرا و مسئولان فرهنگی در امور ایثارگران در سال ۱۳۸۲ به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به منظور ارائه نظرات مشورتی جهت هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در ارائه خدمات به ایثارگران و اعلام نظر در مورد سیاست های مرتبط با ایثارگران در دستگاه های اجرایی به تصویب رسید.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «گلزار های مطهر شهدا به کانون های فرهنگی و مردمی تبدیل شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.