استفاده از دستگاه فلاسک آسفالت در عملیات مرمت معابر <a href="/fa/dashboard/ class="text info">بزرگراهی</a>



به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر فسایی با بیان اینکه شایع ترین عامل کاهش دوام و کیفیت عملیات لکه گیری روکش آسفالت شامل دمای نامناسب این محصول در زمان پخش و اجراست، گفت: از جمله راهکارهای حل این مشکل بکارگیری فناوری های نوین صنعتی همچون ماشین مکانیزه لکه گیری معابر است چراکه این سیستم به تمام ابزارهای لازم همچون فلاسک گرم نگهدارنده آسفالت و غلتک مکانیزه مجهز بوده و می تواند مشکل شن زدگی آسفالت در پروژه های ترمیم معابر را به طور کامل برطرف سازد.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه فلاسک لکه گیری مکانیزه آسفالت، قابلیت ترمیم انواع چاله ها، نوارهای حفاری، دریچه منهول ها، ترک ها، موج شدگی، شیار شدگی و قیر زدگی را داراست، پاکسازی لکه ها از گرد و غبار، پاشیدن قیر امولسیون، تخلیه آسفالت توسط قیف و تسطیح کار با استفاده از غلتک مکانیزه را به عنوان دیگر توانمندی های این سیستم برشمرد.

سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، عنوان کرد: به دلیل دوجداره بودن مخزن نگهداری دستگاه فلاسک آسفالت، دمای مطلوب محصول در زمان پخش و اجرا حفظ شده و به این ترتیب در فصول سرد سال نیز می توان اقدام به مرمت معابر شهری کرد.

گفتنی است در شش ماه نخست امسال بیش از ۵۵۰۰ چاله در سطح بزرگراه های شهر تهران توسط دستگاه فلاسک و با استفاده از ۵۰۰ تن آسفالت گرم ترمیم شده است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «استفاده از دستگاه فلاسک آسفالت در عملیات مرمت معابر بزرگراهی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.