استفاده از فضای مجازی برای پیگیری فعالیت های پرورشی و فرهنگی



به گزارش خبرگزاری مهر، بنا به اعلام معاونت پرورشی و فرهنگی، معاونت پرورشی و فرهنگی، همگام و همسو با سایر بخش های آموزشی کشور در ایامی که مدارس و آموزش کشور به صورت رسمی تعطیل شده است و این آموزش ها از طریق فضای مجازی و صدا و سیما دنبال می شود سعی کرده است به روزترین شیوه ها را برای پیگیری فعالیت های پرورشی و فرهنگی دنبال کند. بهینه سازی اوقات فراغت دانش آموزان می تواند نقش موثری در یادگیری آن ها داشته باشد.

در این بین استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی و فضای مجازی همچنین اجرای برنامه های مشترک با صدا و سیما از اهم این فعالیت ها است.

در حالی که کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا آماده می شد و هنوز تصویر دقیقی از میزان تعطیلی مدارس نبود معاونت پرورشی و فرهنگی دست به کار شد و به رایزنی با بخش های مختلف از جمله شبکه امید، رادیو نمایش و شبکه معارف و قرآن صدا و سیمای جمهوری اسلامی پرداخت و مهمترین برنامه های شکل گرفته مسابقه بزرگ قرآنی نصر با همکاری شبکه معارف و قرآن، مسابقه دانایی توانایی با همکاری رادیو نمایش و چند برنامه ترکیبی با همکاری شبکه امید بود که برخی با توجه به اتمام برنامه به پایان رسیده است و برخی دیگر هنوز ادامه دارد.

سایر فعالیت هایی که تشکل های دانش آموزی برنامه ریزی کردند تهیه و تولید ماسک و لباس بیمارستانی استاندارد و بهداشتی مطابق با معیارهای وزارت بهداشت بود که از آن جمله می توان به تولید ماسک به وسیله کانون های فرهنگی تربیتی آموزش و پرورش، بسیج دانش آموزی و سازمان دانش آموزی و اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اشاره کرد. سازمان جوانان هلال احمر نیز با مشارکت در طرح غربالگری در مبادی ورودی و خروجی شهرها کمک شایانی به شبکه بهداشت و درمان داشتند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «استفاده از فضای مجازی برای پیگیری فعالیت های پرورشی و فرهنگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.