ایمنی و کارایی بسیار بالای واکسن ایران و کوبا / در بدن هر ایران واکسنی از پاستور و رازی وجود دارد



رئیس انستیتو پاستور ایران خبر داد:

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،علیرضا بیگلری رئیس انستیتو پاستور ایران و حمید عمادی عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا امشب ۴ بهمن ماه با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی آخرین اخبار کرونا از کاهش سن ابتلا تا وضعیت واکسیناسیون پرداختند.

بیگلری با بیان اینکه ایران و اندونزی به عنوان دو کشور تولید کننده واکسن در کشور های مسلمان مطرح هستند گفت: ۱۲۰ سال از تأسیس انستیتو پاستور ایران می گذرد و تشخیص بیماری کرونا در کشور با کار شبانه روزی انستیتو پاستور ایران و بدون نیاز به خارج از کشور در ۳۴۰ آزمایشگاه انجام شد.

او با بیان اینکه انستیتو پاستور ایران به عنوان قدیمی ترین واکسن ساز در منطقه مطرح است ادامه داد: تقریبا در بدن همه مردم ایران واکسنی از انستیتو پاستور ایران و رازی وجود دار د، لذا افتخار داریم که فلج اطفال با واکسن رازی در کشور واکسینه شد.

بیگلری با بیان اینکه واکسن مشترک ایران و کوبا در عین ایمن بودن، کارایی بسیار بالایی دارد افزود: در نظر داریم واکسن کرونا برای کسانی که به کرونا مبتلا شده اند، نیز تولید شود. همچنین با توجه به پیشرفت های کشور در تولید واکسن کرونا، روسیه نیز برای تولید مشترک واکسن درخواست مذاکره داده است.

رئیس انستیتو پاستور ایران حجم واکسن مورد نیاز کرونا را عمده نگرانی این روز های تمام کشور ها عنوان کرد و افزود: بهترین پیش بینی ها حاکی از امکان تولید ۴ تا ۷ میلیارد دز در سال میلادی پیش رو است، این در حالیست که برای هر نفر ۲ دز نیاز است، به این ترتیب تقریبا ۵۰ درصد جمعیت دنیا فاقد واکسن خواهند بود.

او با بیان این که ایران هم مانند باقی کشور های جهان به اندازه ای محدود می تواند واکسن وارد کند ادامه داد: با همت خوبی که در حوزه تولیدات دارویی شکل گرفته، شرکت های تولیدی اقدام به طراحی و تولید واکسن کرونا کرده اند، در همین راستا یکی از شرکت های تولیدی داخلی، هفته گذشته فاز یک بالینی واکسن را به خوبی پشت سر گذاشت.

بیشتر بخوانید:

افزایش ۳ درصدی میزان بستری ها در شبانه روز گذشته

در حال تکمیل …

پرسش و پاسخ در ایمنی و کارایی بسیار بالای واکسن ایران و کوبا / در بدن هر ایران واکسنی از پاستور و رازی وجود دارد

گفتگو با هوش مصنوعی