نمایشگاه هفته پژوهش خراسان جنوبی با حضور 22 دستگاه اجرایی برپا شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سید محمدحسین کاشی صبح امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی از حضور این واحد در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خبر داد و اظهار داشت: رویکرد ما در نمایشگاه امسال ، ارائه آخرین یافته های پژوهشی و محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی استان است.

وی افزود: جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در این دوره از نمایشگاه، آخرین دستاوردهای پژوهشی و محصولات فناورانه را در حوزه های کشاورزی، صنایع غذایی و دارویی ارائه می کند.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان با حضور مسئولان در سالن امید دانشگاه بیرجند افتتاح شده که علاقه مندان جهت بازدید از نمایشگاه و غرفه جهاد دانشگاهی می توانند از یکشنبه ۱۲ تا چهارشنبه ۱۵ آذر از ساعت ۹ تا ۱۵ به محل برگزاری نمایشگاه مراجعه کنند.

محمدحسن مجیدی نیز از حضور ۲۲ دستگاه اجرایی در نمایشگاه هفته پژوهش که با عنوان دستاوردهای پژوهشی فناوری دایر شده است خبر داد و اظهارداشت: بنا برمصوبه ستاد گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری کشور، دبیری و اجرای نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان ها به پارک های علم و فناوری واگذار شده است.

وی ادامه داد: در این راستا نمایشگاه هفته پژوهش استان خراسان جنوبی با حضور ۲۲ دستگاه اجرایی در ۴۴ غرفه در محل سالن امید دانشگاه بیرجند برپا شده است.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی ضمن قدردانی از حضور پررنگ دستگاه های اجرایی و مراکز پژوهشی وفناوری افزود: هدف از برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، آشنایی دستگاه های پژوهشگر با یکدیگر، ارتباط و تعامل بین آنها و هم رسانی است.

وی ایجاد سامانه نان(نظام ایده ها و نیازها) و همچنین سامانه جان(جریان اقتصاد نوین) را مطرح و بیان کرد: این سامانه ها شرکت های فناور را به بازاریابی هدایت می کند و همه پژوهش ها در سامانه واحدی رصد می شود.

مجیدی با تأکید بر اینکه پارک علم و فناوری، مسیر تبدیل ایده به فناری و خلق محصول تا بازار را تسهیل می کند، افزود: در این مسیر، به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده می شود.

وی با بیان اینکه در پارک علم و فناوری مراحل پیش رشد، رشد، مؤسسات رشدیافته با شرایط خاص پیش بینی شده است، افزود: البته وجود این مرحله ها به معنی نیاز به گذراندن همه مراحل نیست، بلکه برخی شرکت ها شرایط ایده آل دارند و همه مسیر را طی نمی کنند.

مجیدی در پایان سخنانش اضافه کرد: پارک علم و فناوری به شرکت های فناور مشاوره و راهنمایی داده و پس از ارزیابی و شناخت آنها به مرحله تجاری سازی می رسند؛ چرا که شرکت ها گاهی ایده ها و طرح های خود را لحاظ کرده و از مرحله مهم بازاریابی غفلت می کنند و اعطای تسهیلات کمکی به آن ها نمی کند، بلکه باید بازار تولید محصول خود را سنجیده باشند.

انتهای پیام/۲۵۴/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نمایشگاه هفته پژوهش خراسان جنوبی با حضور 22 دستگاه اجرایی برپا شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.