مردم پلدختر از ناکارآمدی امدادرسانی ها ناشی از انتصابات سیاسی گله مندند



مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در حفاظت سپاه گفت: مردم پلدختر انتصابات سیاسی و رابطه ای را در کندی امدادرسانی و تخلیه خیابان ها و منازل از گل و لای موثر می دانند.

حجت الاسلام ابوالقاسم علیزاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به حضور حدود ۸۰ تن از فرماندهان این یگان در شهرستان سیل زده پلدختر گفت: عمق حادثه سیل در این شهرستان بسیار زیاد و سنگین است و باید تلاش های وافری جهت بازگرداندن روحیه مردم به حالت عادی صورت گیرد.

وی با یادآوری اینکه بخش قابل توجهی از زندگی و سرمایه مردم در اثر سیل از بین رفته و بسیاری از سکنه پلدختر آواره و سردرگم شده اند اظهار داشت: در این میان به ویژه و بیشتر از همه بانوان و خردسالان در معرض آسیب های روحی قرار گرفتند.

علیزاده با ذکر اینکه بسیاری از منازل و یا وسایل نقلیه و تأسیسات در پلدختر قابل تعمیر نیست، گفت: حجم گل و لای موجود در منازل، مغازه ها و خیابان ها بسیار زیاد است و با همه تلاشی که بچه های سپاه انجام می دهند، روند لایروبی خیابان های شهر به کندی صورت می گیرد، چرا که امروز در این مناطق بیش از نیروی مردمی به نیروهای مکانیکی و ادوات نیاز است.

وی به بیکار شدن بسیاری از اهالی پلدختر بر اثر سیل مخرب اشاره کرد و افزود: البته در این میان همه نیروهای امدادی از سپاه و ارتش و دولت و به ویژه طلاب و نیروهای جهادی و داوطلب پای کار قرار دارند، اما اقداماتی که از سوی برخی سازمان ها در این بحبوحه جهت آمارگیری آغاز شده است موجب بر هم خوردن نظم امدادرسانی شده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: سیل پلدختر موجب شد که بسیاری از اهالی شهرستان ساعت ها بر روی پشت بام های منازل ماندگار شوند و این موجب صدمات جسمی و روحی فراوان برای خانواده ها فراهم آورده است و در این میان بعضی شایعات نگران کننده هم به روح و روان مردم ضربه بیشتر وارد کرده است.

وی از بی برنامگی در مدیریت بحران به عنوان مشکل اول شهرستان سیل در پلدختر یاد کرد و با تأکید بر اینکه مدیریت بحران باید داخل صحنه باشد، عنوان داشت: از مدیران محلی اصلا خبری نیست و بعضا تعدادی از آنها که در مناطق سیل زده حضور یافتند با برخورد مردم مواجه شدند البته به نظر می رسد خود این مدیران هم جزو سیل زدگان هستند و نباید از آنها توقع مدیریت مطلوب را داشت. از این رو پیشنهاد می کنیم که عناصر موفق در عرصه مدیریت بحران از دیگر مناطق به پلدختر اعزام شوند و یک سامانه مدیریت در سایه ایجاد شود.

علیزاده با اشاره به اینکه سیل مخرب پلدختر به رغم آثار زیان بار وفاق ملی ایجاد کرده است، گفت: اگر کمک های مردمی نبود وضعیت پلدختر در همین حد هم بهبود نمی یافت.

وی با تصریح بر اینکه سیاسیون کشور باید از وفاق ایجاد شده بر سر امدادرسانی به سیل زدگان درس بگیرند، اظهار داشت: ای کاش سیلی می آمد و بازی های سیاسی را هم با خورد می برد.

علیزاده گفت: مردم در این مناطق سیل زده به ما می گویند که بعضی مدیران به واسطه روابط و نه ضوابط و نیز تحت تأثیر سیاسی بازی ها منصوب شده اند و همین موجب کندی روند امدادرسانی و یا گلایه دیگرشان به این بود که چرا پلدختر سه هفته است امام جمعه ندارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در فرماندهی حفاظت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: متأسفانه یک قرارگاه متناسب که در مدخل شهرهای سیل زده قرار گیرد وجود ندارد که اولویت بندی کرده و با نیازسنجی، اقلام و کمک ها را به دست آسیب دیدگان برساند تا به دست سودجویان نیفتد.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در مردم پلدختر از ناکارآمدی امدادرسانی ها ناشی از انتصابات سیاسی گله مندند

گفتگو با هوش مصنوعی