پژوهش باید بر اساس نیاز بومی تعریف شود / اقتصاد دانش بنیان، شکوفاکننده ظرفیت های بومی هرمزگان است



معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه تعامل دانشگاه و جامعه باید دوسویه و مساله محور باشد، اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان، شکوفاکننده ظرفیت های بومی استان است و کسب وکاری که بر مبنای این اقتصاد شکل بگیرد، توسعه درون زا را به ارمغان می آورد.

به گزارش ایسنا، ستاری صبح امروز در دانشگاه هرمزگان افزود: تعامل دانشگاه و جامعه بایددوسویه و مساله محور باشد.

وی تصریح کرد: جامعه باید به باور کارآمدی پژوهش برسد و دانشگاه، باید با نوآوری و سامان دادن پژوهش های همراه با نیاز جامعه، این تعامل را مؤثر کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: ماندگاری صنایع، همسو و سازگار با بوم استان است و پژوهش باید بر اساس نیاز بومی تعریف شود.

ستاری اضافه کرد: استارتاپ ها، به خصوص آن هایی که در حوزه خدمات هستند، با همین رویکرد مشتری و نیازمحوری، ارزش آفرین شده اند.

وی تصریح کرد: استارتاپی که بخواهد خدمتی را به یک شهروند ارائه دهد، نیازمند محیطی مساعد برای میدان دادن و اجرایی کردن ایده خود است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینکه پارک های علم وفناوری، مراکز رشد و شتابدهنده ها از این جهت حائز اهمیت هستند، اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان هرمزگان، سازوکاری است که تخصیص اعتبار و حمایت از نوآوری ها و ایده های خلاق را راهبری می کند.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پژوهش باید بر اساس نیاز بومی تعریف شود / اقتصاد دانش بنیان، شکوفاکننده ظرفیت های بومی هرمزگان است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.