کمبود زیرساخت های آموزشی در شهرستان بهمئی / رنج محرومیت محسوس است



حجت الاسلام اسماعیل صلواتی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: شهرستان بهمئی از لحاظ امکانات سخت افزاری، نرم افزاری و فضای آموزشی برای تحصیل دانش آموزان از کمبودهای محسوس و بسیار زیادی رنج می برد.

وی ابراز داشت: لازم است مسئولان کشوری و به ویژه وزارت آموزش و پرورش در جهت رفع نیازها و کمبودها اقدامات اساسی انجام دهند.

امام جمعه شهرستان بهمئی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار دانش آموز در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۹۰۰ معلم در سنگر تعلیم و تربیت فعالیت های آموزشی و پرورشی را انجام می دهند.

صلواتی تصریح کرد: این منطقه سرشار از استعدادها و ظرفیت ها است، اما از کمبود امکانات و محرومیت رنج می برد.

وی خاطرنشان کرد: «لیکک» یکی از مناطقی است که بالغ بر ۲ هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت دارد، اما تنها ۱۰ مدرسه دو شیفت دارد، به گونه ای که در هر شیفت مدرسه بالغ بر ۱۸۰ تا ۲۵۰ دانش آموز حضور دارند و همین موضوع باعث شده تا دانش آموزان با سخت ترین شرایط تحصیل کنند.

امام جمعه شهرستان بهمئی عنوان کرد: مدارس کاردانش و فنی حرفه ای امکانات سخت افزاری و نرم افزاری ندارند و دانش آموزان از کمترین امکانات و تجهیزات آموزشی در این مدارس محروم هستند.

وی افزود: در: سرآسیاب» نیز معلمان برای تدریس از کمبود امکانات رنج می برند، زیرا مدارس هوشمند شده اند اما امکانات تدریس هوشمند برای دانش آموزان و معلمان وجود ندارد.

صلواتی گفت: نکته مهم این است که برای پیشرفت هر جامعه ای زیربنای همه نهادها، آموزش و پرورش است و مسئولان نظام، کشوری، استانی و خاصه آن ها وزیر آموزش و پرورش به حرمت مردم این شهرستان که ۶۰ درصد آن ها تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی هستند و گرفتاری های زیادی دارند، باید چاره اندیشی کنند.

امام جمعه بهمئی تصریح کرد: وضعیت سخت افزاری و نرم افزاری آموزش و پرورش بهمئی ناراحت کننده است و دل همه را به درد می آورد، زیرا منطقه ای سرشار از استعدادها و ظرفیت ها بوده، اما از کمترین امکانات محروم است.

حجت الاسلام صلواتی در بخش دیگری از صحبت هایش به پیگیری های صورت گرفته در این زمینه اشاره کرد و گفت: از معاون وزیر آموزش و پرورش دعوت شده تا از نزدیک در جریان کمبودها و محرومیت های حوزه آموزش و پرورش در این شهرستان قرار بگیرد و فکر و راه حل اساسی برای دانش آموزان این شهرستان داشته باشد.

وی افزود: این شهرستان ۳۰۰ کیلومتر با مرکز استان فاصله دارد و به جهات دیگر با استان خوزستان هم مرز است. فقر، محرومیت، بیکاری، آسیب های اجتماعی و… روز به روز در این شهرستان افزایش می یابد و بیشتر نمود پیدا می کند.

صلواتی گفت: لازم است تا اقداماتی جهادی در حوزه امکانات و تجهیزات مورد نیاز مدارس و تدریس معلمان در این شهرستان محقق شود.

خطیب جمعه شهرستان بهمئی تصریح کرد: به عنوان امام جمعه این شهرستان، تمام ظرفیت های نهاد امامت جمعه، حوزه های علمیه خواهران و برادران، مسئولان شهرستانی، شورای تأمین و… را برای کمک به بهبود وضعیت و ساماندهی آموزش و پرورش به کار گرفته ام، اما به تنهایی مشکلات حل نمی شود و نیاز به حمایت مسئولان کشوری و از جمله وزارت آموزش و پرورش دارد تا نگاه ویژه ای به بهمئی داشته باشند و بتوانند در جهت رفع مشکلات اقداماتی را اجرایی کنند.

حجت الاسلام صلواتی در پایان افزود: شهرستان بهمئی از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد دارای مردمانی با سابقه تاریخی مبارزه با رژیم شاه و پیروی از خط امام و تقدیم ۱۲۵ شهید به انقلاب، شایسته امکانات و خدماتی بهتر بوده و لازم است تا مسئولان کشوری و استانی در جهت رفع کمبودها و محرومیت های این شهرستان تدابیر ویژه ای بیاندیشند.

پرسش و پاسخ در کمبود زیرساخت های آموزشی در شهرستان بهمئی / رنج محرومیت محسوس است

گفتگو با هوش مصنوعی