۲۲۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان همدان فعال است



احمد توصیفیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تشکل های کارگری و کارفرمایی گفت: رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان تقویت سه جانبه گرایی و مشارکت شرکای اجتماعی است و تشکل ها زمانی قوی عمل می کنند که مستقل از منابع اقتصادی و مالی باشند.

دولت تشکل های کارگری و کارفرمایی را شریک اجتماعی خود می داند

وی با تاکید بر اینکه دولت تشکل های کارگری و کارفرمایی را شریک اجتماعی خود می داند، گفت: در امور تشکل ها دخالت نکرده ایم ضمن اینکه به وظیفه نظارت خود بر اساس قانون عمل می کنیم و به دور از هر گونه گرایش سیاسی و جناحی در خدمت تشکلات کارگری و کارفرمایی هستیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه تعداد ۲۲۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان همدان در حال فعالیت است، افزود: از این تعداد ۱۷۰ تشکل کارگری مشتمل بر ۲۵ شورای اسلامی کار، ۱۱۴ نماینده کارگران، ۱۲۱ انجمن صنفی کارگری، ۸ کانون بازنشستگان و یک کانون شوراها و یک نماینده کارگران است.

وی با بیان اینکه تعداد ۵۶ تشکل کارفرمایی شامل ۵۴ انجمن صنفی و ۲ کانون انجمن صنفی در استان همدان فعال است، اضافه کرد: تعامل شرکای اجتماعی سبب امنیت شغلی، رونق تولید داخلی و بهبود فضای کسب و کار استان است و بر همین اساس انتظار داریم به جای تک بعدی و شعاری عمل کردن تشکل ها با تعامل و همراهی هم افزایی ایجاد کرده و ضمن هماهنگی بیشتر نیروی کار بنیان سرمایه انسانی و اقتصاد استان را تقویت کنیم.

استقبال از پیشنهادات سازنده تشکلات صنفی

توصیفیان با تاکید بر اینکه رویکرد ما استقبال از پیشنهادات سازنده تشکلات صنفی مشارکت داوطلبانه و حرکت به سمت منافع مشترک و جمعی شرکای اجتماعی است، افزود: فعالیتهای حوزه کار و تولید استان همدان با مشارکت تشکل های کارگری و کارفرمایی انجام می شود به گونه ای که در تمام فعالیتهای مرتبط از قبیل تشکیل جلسات مراجع و هیئت های تشخیص و حل اختلاف در کمیته های بدوی و تجدیدنظر مشاغل سخت و زیان آور و کمیسیون کارگری استان و شهرستانها نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی با حق رای در مراجع حضور یافته و مشارکت فعال دارند.

وی گفت: طی سالهای اخیر به طور هفتگی و حتی روزانه با تشکل های کارگری و کارفرمایی جلسه و نشست مشترک برگزار و مسائل و مشکلات کارگران استان و بنگاههای اقتصادی در کمیسیونهای کارگری استان و جلسات کارگروه و تسهیل و رفع موانع تولید طرح و بررسی شده و در راستای رفع آنها اقداماتی انجام شده است.

توصیفیان بابیان اینکه نشست ها و جلسات مختلفی در راستای تعامل هر چه بیشتر و صیانت از نیروی کار و رفع مسائل آنان برگزار شده است، گفت: سالانه بیش از ۴۵۰۰ بازرسی ادواری و ۲۸۰۰ فقره بازرسی موردی از کارگاههای مشمول قانون کار توسط بازرسان اداره کار و ۴۸۰۰ کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار و کارگاههای مشمول قانون کار استانی انجام می شود.

گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۲۶ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان همدان فعال است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.