حمایت شهروندان <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آلمانی</a> از خروج نیروهای <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آمریکایی</a> از خاک کشورشان



به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «پاسایر نویه پرسه»، در حالی که عرصه سیاسی در آلمان به شدت با طرح خروج نیروهای آمریکایی از آلمان مخالف بوده و آن را رد می کند، اما اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی نظر دیگری داشته و با اجرای این طرح موافقند.

بر اساس نتایج نظرسنجی موسسه یوگو که به سفارش خبرگزاری آلمان انجام شده است، ۴۷ درصد شهروندان آلمانی با کاهش نیروهای آمریکایی در کشورشان موافقند. حدود یک چهارم شهروندان هم بر این عقیده اند که نیروهای امنیتی آمریکایی باید کاملا آلمان را ترک کنند.

تنها حدود یک سوم (۳۲ درصد) شهروندان آلمانی خواهان باقی ماندن نیروهای امنیتی آمریکا در خاک کشورشان در همان میزان سابق هستند. ۴ درصد هم بر این عقیده اند که تعداد این نیروها باید افزایش یابد. ۲۱ درصد شهروندان هم در این باره ابراز بی اطلاعی کرده اند.

وزیر دفاع آمریکا چندی پیش اعلام کرد بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، حدود ۱۲ هزار نظامی آمریکایی خاک آلمان را ترک خواهند کرد که حدود ۵۶۰۰ نفر از آنها در دیگر کشورهای عضو ناتو مستقر خواهند شد.

مارک اسپر در خصوص برنامه جابجایی بخشی از نیروهای آمریکایی مستقر در آلمان به خبرنگاران گفت: «بر اساس برنامه ریزی یوکام [ستاد فرماندهی نیروهای آمریکایی در اروپا] تقریبا ۱۱۹۰۰ نیروی نظامی از آلمان خارج خواهند شد و تعداد نیروها از ۳۶ هزار نفر به ۲۴ هزار نفر کاهش خواهد یافت..»

این تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با انتقادهای فراوانی روبرو شده و بحث های زیادی را در دولت ائتلافی آلمان درباره چگونگی واکنش در برابر این تصمیم ترامپ ایجاد کرده است.

ایالت های بایرن، بادن-وورتمبرگ و راینلند –فالتز آلمان بخصوص تحت تاثیر این تصمیم ترامپ قرار می گیرند. قرار است مرکز فرماندهی نیروهای آمریکایی در اروپا از آلمان به مونس بلژیک منتقل شود. یکی از مقرهای نظامی ناتو در حال حاضر در این منطقه قرار دارد.

ترامپ در اعلام طرح بازگرداندن بخشی از نیروهای آمریکایی از خاک آلمان اعلام کرده بود که این طرح را به دلیل عدم پایبندی آلمان به تعهدات مالی خود در قبال ناتو انجام می دهد.

البته هنوز تصمیمات نهایی برای اجرای این طرح اتخاذ نشده است و شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و مخالفت ها با این طرح ترامپ در کنگره می تواند اجرای آن را زیر سوال قرار دهد.

از حدود ۶ فراکسیون پارلمان آلمان ۵ فراکسیون بازگشت نیروهای آمریکایی را رد می کنند. تنها حزب چپ آلمان با این امر موافق است.

اما در بین طرفداران احزاب آلمانی وضعیت به گونه ای دیگر است و تنها در بین طرفداران احزب متحد مسیحی اکثریت ( ۴۵ درصد در مقابل ۴۱درصد) با این مسئله موافقند. در بین طرفداران بقیه احزاب حامیان خروج نیروهای آمریکایی از خاک آلمان بیشتر است.

با وجود اینکه آمریکا طرحی برای خروج تسلیحات اتمی خود از خاک آلمان ارائه نداده، اما اکثر شهروندان آلمانی خواهان این مسئله نیز هستند.

حزب سوسیال دموکرات آلمان اخیرا این پیشنهاد را مطرح کرده و نتایج نظر سنجی موسسه یوگو هم نشان می دهد که حدود دو سوم شهروندان از چنین طرحی حمایت می کنند. ۶۶ درصد شهروندان آلمانی با طرح خروج تسلیحات اتمی آمریکا از خاک آلمان موافقند و تنها ۱۹ درصد خواهان باقی ماندن این تسلیحات در خاک کشورشان هستند.

نتیجه نظر سنجی موسسه یوگو نشان می دهد درباره دلیلی که ترامپ برای این طرح خود اعلام کرده یعنی هزینه کم آلمان در زمینه دفاعی هم مخالفت زیادی در بین شهروندان آلمانی وجود دارد. تنها ۲۵ درصد شهروندان بر این عقیده اند که آلمان در زمینه دفاعی هزینه کمی می کند. ۵۸ درصد با این مسئله موافق نیستند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حمایت شهروندان آلمانی از خروج نیروهای آمریکایی از خاک کشورشان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.