پوشش بیمه سلامت اجباری می شود / ۱۰۰ هزار نفر کردستانی فاقد بیمه هستند



مدیرکل بیمه سلامت کردستان، با اشاره به اجباری کردن بیمه برای آحاد مردم، گفت: قانون بیمه افراد را موظف کرده که یک بیمه پایه، یکسان و اجباری داشته باشند.

به گزارش ایسنا، انور اسماعیلی امروز(۲ آبان) در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران به مناسبت هفته بیمه، اظهار کرد: توسعه نظام بیمه سلامت کشور یکی از مهم ترین فرامین مورد تأکید در سیاست های کلی مقام معظم رهبری و درج شده در قانون برنامه پنجم توسعه و یکی از اهداف اصلی سازمان بیمه سلامت ایران است.

وی با اشاره به تشکیل سازمان بیمه سلامت ایران، افزود: یکی از بزرگ ترین اصلاحات نظام رفاه اجتماعی کشور اهداف بلندی چون عدالت محوری، ارتقاء سطح کیفیت در ارائه خدمات سلامت، کاهش پرداخت از جیب بیمه شدگان، رفع همپوشانی بیمه ای و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان، بیان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در اول مهر سال ۹۱ تشکیل شده است تا خدمات پایه سلامت را به طور یکسان به تمامی مردم در قالب یک سازمان ارائه دهد که در این راستا جمعیت ۸۱ میلیونی کشور از یک بیمه پایه ای سلامت و درمان برخوردار شوند و دیگر فردی فاقد پوشش بیمه درمان نباشد.

اسماعیلی، توسعه کمی و کیفی خدمات بیمه سلامت، دستیابی به پوشش فراگیر و عادلانه، کاهش سهم مردم، رفع هم پوشانی بیمه ای و بسط و گسترش برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را از اهداف تشکیل سازمان بیمه سلامت عنوان کرد.

وی ذکر کرد: سازمان بیمه سلامت برای دستیابی به میزان رضایت مندی بیمه شدگان، بر اساس محور سه گانه دسترسی عادلانه، محور و حفاظت مالی اهداف راهبردی از جمله مشارکت در استقرار پزشک خانواده، تأمین منابع مالی پایدار، استقرار کامل سازمان الکترونیک، افزایش کارایی و ارتقاء بهره روی و پوشش اجباری و همگانی بیمه پایه سلامت را در نظر گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان، با اشاره به اجباری کردن بیمه برای آحاد مردم، افزود: قانون بیمه افراد را موظف کرده که یک بیمه پایه، یکسان و اجباری داشته باشند.

اسماعیلی گفت: همه افراد باید تحت پوشش بیمه اجباری قرار گیرند و این قانون برای مردم کردستان نیز اجباری است.

وی بیان کرد: قانون افرادی را که فاقد بیمه هستند در صورت ناتوای در پرداخت حق بیمه، به طور رایگان تحت پوشش بیمه اجباری قرار می دهد و خود حق بیمه را پرداخت می کند.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان، با اشاره به اینکه ۹ درصد از مردم کشور فاقد بیمه هستند، عنوان کرد: در استان کردستان حدود ۱۰۰ هزار نفر فاقد بیمه بوده که با اجباری شدن بیمه سلامت این افراد تحت پوشش قرار می گیرند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در کردستان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند، ذکر کرد: بیمه سلامت استان کردستان با ۶۰۰ مرکز شامل کیلینک ها، بیمارستان ها و داروخانه ها قرارداد همکاری دارد.

وی با اشاره به اینکه کردستان، دومین استان از لحاظ نسخه نویسی الکترونیکی در کشور است، بیان کرد: طی سال گذشته در کردستان ۲۱۰ نسخه نویسی الکترونیکی صورت گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت کردستان، با اشاره به اینکه از اول آذرماه جاری نسخه نویسی کاغذی مورد قبول بیمه نیست، خاطرنشان کرد: با استفاده از الکترونیکی شدن نسخه ها، زمان رسیدگی در مراکز درمان کاهش می یابد و مطالبات پزشکان و داروخانه نیز زودتر انجام می شود.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در پوشش بیمه سلامت اجباری می شود / ۱۰۰ هزار نفر کردستانی فاقد بیمه هستند

گفتگو با هوش مصنوعی