لزوم ایجاد نگاه تحلیلی و مطالبه گر در بین دانش آموزان



به گزارش خبرنگار مهر، سالار قاسمی ظهر شنبه در دیدار نمایندگان شوراهای دانش آموزی نواحی کرج و نمایندگان استان در مجلس دانش آموزی، اظهار کرد: نیازمند نشاط و شادابی در دانش آموزان هستیم آنها باید از کارهایی که انجام می دهند لذت ببرند و تا زمانی که لذت یادگیری، لذت آموزش و لذت معنویت را به آن ها نچشانیم هر کاری انجام بدهیم بی فایده است.

وی با بیان اینکه وظیفه و رسالت ما در آموزش و پرورش پاسخگویی به سوالات و پرسش های دانش آموزان است گفت: صحبتی که یکی از دانش آموزان در خصوص توجه به فعالیت های اوقات فراغت و پرورشی داشتند کاملا درست بود و با توجه به شرایط کرونایی باید برنامه ریزی های بهتری برای این فعالیت ها در فضای مجازی و مشخصا شبکه شاد داشته باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به کلیدواژه های دانش آموز باوری و دانش آموز یاوری گفت: زمانی می توانیم بگوییم دانش آموز را باور داریم که به حرف هایی که می زنند باور داشته باشیم و مشکلاتشان را برطرف و آن ها را یاری کنیم و اگر نتوانیم آن دغدغه آن را مرتفع کنیم دانش آموز باوری یک شعار است.

وی خطاب به نمایندگان دانش آموزان در شوراهای دانش آموزی مدارس و مجلس دانش آموزی گفت: وظیفه شما به عنوان منتخبین بچه ها بازگویی دغدغه های آن هاست که امروز به خوبی این مسائل را مطرح کردید.

قاسمی با اشاره به طرح پژوهشی و تحقیقی کمیسیون علمی، آموزشی شورای دانش آموزی استان در خصوص مزایا و محدودیت های شبکه شاد گفت: توصیه می کنم این کارهای علمی پژوهشی را بیشتر انجام دهید که این کارها فوق العاده است، اگر می خواهید پژوهشگر شوید باید در همین سن و سال آغاز کنید، تصور اینکه باید وارد دانشگاه شوید و بعد تبدیل به یک پژوهشگر شوید تصور درستی نیست، دانش آموز پرسشگر و محقق یک دانشجوی پژوهشگر می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به کارکرد شوراهای دانش آموزی خاطرنشان ساخت: در شورای دانش آموزی یاد می دهید و یاد می گیرید که چگونه مسائل را حل کنید و اولین راه آن، شناخت مشکلات و مسائل است که با توجه به صحبت های امروز شما مشخص شد به مسائل نگاه سطحی ندارید بلکه توانایی تحلیل و تشریح آن ها را دارید.

باید بدانیم دغدغه دانش آموزان چیست

قاسمی تصریح کرد: ما نیز باید بستر ارتقای نقش پذیری اجتماعی دانش آموزان را فراهم کنیم و سازمان دانش آموزی نیز برای این است که شرایط مسئولیت پذیری اجتماعی دانش آموزان را در آینده ایجاد کند، آموزش و پرورش به عنوان یک دستگاه بزرگ برای شما تشکیل شده و هدف و مخاطب اصلی آن دانش آموز است.

وی ادامه داد: باید بدانیم دغدغه دانش آموزان چیست و به آن ها توجه کنیم، باید دانش آموزان را وارد کار کنیم تا خودشان در بسیاری از مسائل دخالت کنند با حقوق خود آشنا شده و مطالبه گری منطقی داشته باشند و برای مشکلات و کاستی ها راه حل ارائه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز تأکید کرد: هر کدام از شما به عنوان یک فرد می توانید سرنوشت ملت و کشور خود را تغییر دهید بنابراین مسیری که در آن به عنوان یک دانش آموز نخبه علمی، اجتماعی و فرهنگی قدم گذاشته اید از اهمیت بالایی برخوردار است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم ایجاد نگاه تحلیلی و مطالبه گر در بین دانش آموزان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.