متر و معیاری برای اخبار دروغ و موثق



ایسنا/خراسان جنوبی یک کارشناس رسانه گفت: از مهم ترین نشانه های اخبار دروغ، بیان یک زمان نسبی است؛ خبر موثق و درست یک زمان معین و مکان معین را اعلام می کند، اما خبر دروغ بر زمانی تأکید می کند که نسبی است.

حسین هرمزی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که ممکن است صحت یک خبر معلوم نباشد پس باید مردم در نگاه اول منابعی استفاده و خبر ها را پیگیری کنند که پیشینه خوبی دارند و یا از منابع رسمی اخبار را دنبال کنند.

وی با بیان اینکه همچنین علاوه بر توجه به جنبه های خبر از اهداف انتشار این اخبار نیز آگاه باشند، تصریح کرد: یکی از مهم ترین راهبردهای تشخیص خبر درست از نادرست، منبع معتبر است.

این کارشناس ارشد روابط بین الملل با بیان اینکه اگر مطلبی منبع معتبر و قابل اطمینان داشت نباید آن را باور کرد، افزود: بهره مندی از یک لینک اینترنتی به عنوان ساده ترین بخش یک منبع معتبر است.

هرمزی ادامه داد: سومین مورد آن جایی است که مخبر با قسم دادن، التماس کردن همچنین تهدید کردن و وعده دادن ها سعی در القاء خبر دروغ به مخاطب است.

وی بیان کرد: از دیگر نشانه های اخبار دروغ، بیان یک زمان نسبی است؛ خبر موثق و درست یک زمان معین، مکان معین را اعلام می کند، اما خبر دروغ بر زمانی تأکید می کند که نسبی است.

این کارشناس ارشد روابط بین الملل تصریح کرد: با این علائم می توانید به درست یا شایعه بودن یک خبر آن هم در هیجانات مربوط به دوران کرونا پی برده و کنار فریب بخورید چراکه گاهی فریب خوردن، با جان و روان انسان ها سر و کار دارد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «متر و معیاری برای اخبار دروغ و موثق» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.