دقیق ترین تصویر از یک باکتری زنده برای شناسایی ابر میکروب ها



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این بررسی بر روی باکتری Escherichia coli انجام شده و نفوذ به لایه محافظ چند تکه این باکتری درک محققان از روند رشد باکتری یادشده را تسریع کرده و موجب شناسایی بریدگی هایی در پوشش بیرونی آن شده که به پزشکان برای تولید آنتی بیوتیک های جدید کمک می کند.

باکتری ها در برابر آنتی بیوتیک های فعلی موجود در بازار مقاومت قابل توجهی کسب کرده اند و برای تولید نسل جدید آنتی بیوتیک ها که مقاومت باکتری ها را درهم بشکنند کسب اطلاعات تازه از ساختار آنها ضروری است و این کار با تهیه تصاویر دقیق از باکتری ها ممکن می شود.

پژوهشگران کالج لندن که تصویر دقیق از باکتری Escherichia coli را تهیه کرده اند، هشدار می دهند غشای خارجی بسیاری از باکتری های فعلی به طور فزاینده ای قادر به دفع آنتی بیوتیک ها بوده و ابر میکروب هایی مانند مانند A. baumannii، P. aeruginosa، Salmonella و E. coli می توانند تا سال ۲۰۵۰ میلیون ها نفر را در سال از بین ببرند.

غشای خارجی باکتری ها و ابرمیکروب ها در دهه های اخیر در برابر تهاجم آنتی بیوتیک های سنتی بسیار مقاوم شده اند و برای درک دقیق علت این تحول، محققان با یک سوزن کوچک با عرض چند نانومتر توانستند ساختارهای مولکولی بسیار ظریف روی سطح باکتری E. Coli را شناسایی کرده و از آن تصویربرداری کنند تا نشان دهند غشای خارجی این باکتری دارای حفره های میکروسکوپی از جنس پروتئین است که اجازه عبور مواد مغذی را می دهد و در عین حال از ورود سموم و آنتی بیوتیک ها جلوگیری می کند.

برخی از بخش های غشای باکتری E. Coli به جای پروتئین حاوی مولکول هایی با زنجیره های قندی به نام گلیکولیپید است. شناسایی دقیق این ترکیبات راه را برای انتخاب ترکیبات درست شیمیایی برای تولید آنتی بیوتیک های جدید هموار خواهد کرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دقیق ترین تصویر از یک باکتری زنده برای شناسایی ابر میکروب ها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.