کشت گیاهان ممنوعه در برخی گلخانه های همدان- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد ظهر امروز به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در پیش از خطبه های نماز جمعه، اظهار داشت: در استان همدان بیش از ۶۶۸۳ توزیع کننده مواد مخدر در یک ساله گذشته دستگیر شدند که متاسفانه نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده است.

استاندار همدان با بیان اینکه افراد خاطی در برخی گلخانه های استان اقدام به کشت گیاهان ممنوعه کرده اند، افزود: سال گذشته ۴ هزار و ۱۸۵ بوته گیاه ممنوعه در همدان منهدم شد.

وی بیان کرد: براساس قانون معتادان متجاهر به مدت سه ماه می توانند در مراکز ترک اعتیاد نگهداری شوند که در استان همدان به دلیل مراقب ویژه از این افراد و از بین بردن احتمال برگشت به مصرف تا ۶ ماه این افراد تحت درمان و مراقبت قرار می گیرند.

استاندار همدان ادامه داد: مراکز ماده ۱۶ در دو اردوگاه نهاوند و کبودراهنگ قرار دارند و با جلساتی که به تازگی صورت گرفته مقرر شده تا ظرفیت ماده ۱۶ کبودراهنگ افزایش پیدا کند.

قاسمی فرزاد همچنین عنوان کرد: با خدمات مدد کاری، کار درمانی و روانپزشکی که در این دو مرکز و ۴۸ مرکز ترک اعتیاد و ۷ کلینیک درمانی صورت می گیرد تلاش شده تا از برگشت به اعتیاد معتادان متجاهر جلوگیری شود.

وی درباره فعالیت کمیته مشارکت مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز گفت: تنها دولت نمی تواند با ترویج مصرف مواد مخدر کاری انجام دهد بر همین اساس نیاز به مشارکت مردمی داریم که در این راستا ۶۰ سمن فعال هستند و سالانه اعتبارات دریافت می کنند.

استاندار همدان ادامه داد: در رابطه با مبارزه با مواد مخدر مجمع خیرین مقابله با اعتیاد در استان شکل گرفته که بعد از ترک معتادان برای این افراد شرایطی را ایجاد می کنند که صاحب شغل شوند.

قاسمی فرزاد در خصوص کشف مواد مخدر نیز عنوان کرد: کمیته مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان همدان در سال گذشته ۶۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف کردند که این حجم به دلیل همجواری ما با افغانستان که اقتصاد اصلی آن از کشت خشخاش است می باشد.

وی افزود: افغانستان برای انتقال مواد مخدر به اروپا از هم مرزهای خود از جمله ایران استفاده می کنند که این اتفاق باعث ریزش و دردسرهایی در داخل کشور شده است.

وی بیان کرد: اولویت های ستاد مبارزه با مواد مخدر جمع آوری معتادان متجاهر، مقابله با قاچاقچیان و مبارزه با بنیادهای اصلی تولید مواد مخدر است، همچنین کمیته حقوقی و قضایی نیز در ستاد فعالیت دارد و کمیته مصادره اموال قاچاقچیان نیز فعال است.

استاندار همدان با بیان اینکه بیش از هزار و ۱۲۰ نوع مواد مخدر شناسایی شده است، گفت: تنوع مواد مخدر باعث شده معتادان شیوه های مصرفشان تغییر کند و برخی مواد مخدر را ترکیبی استفاده می کنند بر همین اساس به دلیل پیچیدگی و تعداد متنوع مواد مخدر مقابله با آن هم ابعاد گسترده پیدا کرده است.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه قاچاقچیان برای فریب مخاطبان خود که بیشتر از نوجوانان و جوانان هستند روش های مختلفی دارند، بیان کرد: امروزه قاچاقچیان برای فریب جامعه هدف خود از فضای مجازی استفاده می کنند و سعی دارند در دنیا زنان زیادی را معتاد کنند که هدف اصلی این اقدام معتاد کردن و نشانه رفتن کانون خانواده است.

وی با بیان اینکه سوداگران مرگ نوجوان را که هنوز آمادگی لازم برای مقابله را ندارد به دام می اندازند، تشریح کرد: در راستای آموزش و آگاه سازی دانش آموزان، شورای مبارزه با مواد مخدر در همدان کار فرهنگی را در بین بیش از ۱۵۰ هزار دانش آموز آغاز کرده و تاکید شده نمایشگاهی از عکس های عبرت آموز نیز برای این عزیزان برپا شود تا سرنوشت و سرانجام معتادان را نشان دهد.

استاندار همدان ادامه داد: در راستای آموزش به قشر جوان نیز بیش از ۱۵ هزار دانشجو تحت آموزش مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته اند و با استفاده از فضای مجازی به خصوص شبکه شاد اجرای برنامه با هدف ارتقا دانش عمومی مردم را در دستور کار قرار داده ایم.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه بیش از ۸۵۰ کارگاه آموزشی و جشنواره در راستای مبارزه با مواد مخدر توسط ستاد انجام شده است، گفت: بیش از ۷۰ خانه ورزش در روستا ایجاد شده تا عاملی باشد جوانان از بیکاری به اعتیاد روی نیاورند همچنین آموزش ۳۰۰۰ نفر کارمند در خصوص مبارزه با مواد مخدر نیز انجام شده است.

وی تاکید کرد: بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال سود حاصل از مواد مخدر است بر همین اساس قاچاقچیان مسیرهایی را برای این سود نامشروع دارند که از همه ابزارها استفاده می کنند از جمله اینترنت و باعث شده در دنیا ۲۸۵ میلیون نفر دچار مصرف این مواد مخدر باشند.

استاندار همدان در پایان با بیان اینکه مواد مخدر صنعتی و شیمیایی رو به افزایش است، تاکید کرد: مواد مخدر خسارت های اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و روانی زیادی به دنبال دارد که نه تنها مصرف کنندگان، بلکه جامعه و خانواده های زیادی را دچار مشکل کرده است.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در کشت گیاهان ممنوعه در برخی گلخانه های همدان- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی