پایش سلامت زائران اربعین در مرزهای کشور



به گزارش خبرگزاری مهر، دادرس افزود: بررسی سلامت عمومی زائران اربعین از تکالیف وزارت بهداشت است، پایش بیماری های زمینه ای مانند فشارخون و دیابت و کنترل آن ضروری است.

وی گفت: در مرزها زائران تحت نظام سلامت سندرمی قرار می گیرند که با خود اظهاری یا معاینه علائم ظاهری تحت مشاوره یا خدمات درمانی قرار می گیرند.

دادرس اظهار کرد: پایگاه مراقبت های بهداشتی مرزهای غربی کشور در استان خوزستان، ایلام، کردستان، کرمانشاه و استان آذربایجان غربی مستقر هستند.

وی ادامه داد: در مرزهای شرقی هم زائران کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و هندوستان وارد می شوند که مورد پایش سلامت قرار خواهند گرفت.

رئیس اداره مراقبت معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۴۵۰۰ نفر از نیروهای بهداشتی ما در مناطق مرزی مشغول خدمت رسانی هستند.

وی ادامه داد: علائم تب دنگی هم بین زائران اربعین مورد نظر مراقبین سلامت هست، خودمراقبتی را به زائرین آموزش می دهیم لذا استفاده از لباس مناسب، استفاده از مواد دور کننده حشرات و مراقبت از گزش پشه آئدس توصیه های ما به زائرین هست.

دادرس افزود: سه نوع تیم بهداشتی خواهیم داشت، تیمی که زائران را قبل از خروج از کشور رصد خواهند کرد، تیم بعدی در کشور عراق خدمت رسانی می کنند و تیم سوم پس از بازگشت زائران به کشور مراقبت های لازم را تا سه هفته پس از سفر انجام خواهند داد.

دادرس توصیه کرد: به دلیل شیوع سرخک در کشور عراق، افرادی که واکسیناسیون خود را کامل نکرده اند به مراکز جامع سلامت مراجعه کنند به ویژه افراد سالمند.

وی اظهار کرد: رعایت مقررات بهداشتی، تغذیه مناسب و استفاده از ماسک مهمترین راهکار برای حفظ سلامتی زائران است.

پرسش و پاسخ در پایش سلامت زائران اربعین در مرزهای کشور

گفتگو با هوش مصنوعی