تمهیدات برای حذف مدارس خشت و گلی سیستان و بلوچستان



مهراله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفت وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تمهیدات این سازمان برای حذف مدارس خشت و گلی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: پس از جمع آوری مدارس خشت و گلی از سراسر کشور جشن ملی این موضوع را مهرماه ۹۸ برگزار می کنیم، اما در استان سیستان و بلوچستان نیازمند تمهیدات ویژه تری هستیم تا دانش آموزان این استان هم در این جشن سهیم شوند.

وی با اشاره به اینکه ۱۷۷ کلاس درس خشتی و گلی در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد، گفت: این استان حدود ۱۸ درصد از سهم مدارس خشت گلی را به خود اختصاص داده است، برای تسریع در حذف مدارس خشتی و گلی این منطقه از استان های معین شامل خراسان رضوی، فارس و تهران کمک گرفتیم تا بتوانیم سیستان و بلوچستان را هم در جشن مهر ۹۸ سهیم کنیم.

رخشانی مهر تاکید کرد: معتقدیم که تمامی دانش آموزان شهری و روستایی سراسر کشور حق دارند در فضای ایمن تحصیل کنند؛ بنابراین حذف فضا های قدیمی و غیرایمن سیاست اصلی سازمان نوسازی مدارس محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: مجوز فعالیت مدرسه غیردولتی در بافت مسکونی/ مهارت آموزی باید جایگزین مدرک گرایی شود

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه کارگروهی ویژه در سازمان برای حذف مدارس خشتی و گلی تشکیل شده است گفت: سرعت در انجام کار ها، پشتیبانی فنی و نظارت بر آن از ضروریاتی است که همواره به آن توجه داریم.

وی تصریح کرد: با توجه به تلاش هایی که استان های کشور در حذف مدارس خشتی و گلی داشتند این قول را می دهیم که در سال تحصیلی جدید، دانش آموزان در فضایی ایمن به تحصیل بپردازند.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در تمهیدات برای حذف مدارس خشت و گلی سیستان و بلوچستان

گفتگو با هوش مصنوعی