نقاط بحرانی در بستر و حریم رودخانه گیلان مشخص شود



به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری ظهر یکشنبه در جلسه ساماندهی و آزاد سازی بستر و حریم رودخانه های گیلان که در استانداری این استان برگزار شد با تأکید بر لزوم همکاری همه دستگاه ها در راستای رسیدگی به موضوع آزاد سازی حرائم رودخانه های گیلان، اظهار کرد: درصد بالایی از ساکنان این مناطق برای جا به جایی با دستگاه ها همکاری لازم را انجام می دهند.

وی در ادامه از فرمانداران خواست تا نقاط بحرانی در بستر رودخانه های حوزه های خود را شناسایی و اعلام کنند، افزود: باید تلاش کنیم تا پرونده های قضائی ناشی از تصرف حرائم کاهش یابد.

استاندار گیلان تأکید کرد: برای شناسایی نقاط بحرانی می توانیم از شیوه نامه های ابلاغی استفاده کرده و یا در صورت نیاز با اختصاص اعتبارات لازم در راستای رفع مشکلات و دغدغه های مردم اقدام کنیم.

وی بر لزوم تهیه نقشه و عکس های هوایی از حرائم و بستر ۵۴ رودخانه استان گیلان تأکید کرد و گفت: این نقشه ها باید با نقشه های موجود از سال ۴۶ مقایسه شده و میزان تصرفات مشخص شود.

سالاری در ادامه با بیان اینکه وجود نقشه های دقیق از حرائم و بستر رودخانه ها می تواند به اعلام نظر کارشناسی و اقدامات بعدی کمک کند، تصریح کرد: نقشه جدید با در نظر گرفتن حد بستر، حریم کمی و کیفی، عقب نشینی و تغییرات مورد نیاز تهیه و در اختیار دستگاه های مربوط برای آزادسازی حرائم قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه سکونتگاه های ساخته شده در بستر و حریم رودخانه های استان باید به مناطق امن انتقال یابد، افزود: وجود این سکونتگاه ها در این مناطق در مواقع بحران سبب بروز حوادثی خواهد شد لذا باید از فضای موجود در جامعه برای آگاهی مردم و انتقال این سکونتگاه استفاده کنیم.

سالاری بر ضرورت صدور برخی مجوزها به صورت نظام مند تأکید و اظهار کرد: اگر از سازه ها و کلبه های چوبی به عنوان جداکننده حرائم استفاده شود علاوه بر تعیین بستر رودخانه ها می توانیم اشتغال و درآمد برای مردم ایجاد کنیم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نقاط بحرانی در بستر و حریم رودخانه گیلان مشخص شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.