رزمندگانی که شهر را کربلایی کردند



با همت جوانان گردان امام حسین (ع) آستانه اشرفیه نمایشگاه عکس، سلاح و اتفاقات عملیات کربلای چهار در حیات بارگاه ملکوتی حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) برگزارشده و همه روزه جوانان نسل امروزی به این نمایشگاه رفته و خاطرات آن دوران را تماشا می کنند .

خبرگزاری فارس، آستانه اشرفیه - دوران دفاع مقدس مانند یک گنج بی انتها در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی است که باید فداکاری ها، امدادهای غیبی، دلاوری ها و اتفاقات آن دوران ارزشمند را از دل این گنج استخراج کرد زیرا جوانان جامعه بسیار به آن نیازمند هستند.

در هشت سال دوران دفاع مقدس تمامی کشورهای بلوک غربی و شرقی، خاور دور و نزدیک با رژیم بعث و عراق و علیه جمهوری اسلامی بودند تا این نظام نوپا را از پای درآورند، هنوز کسی فروش سلاح های شیمیایی توسط استکبار به صدام حسین را فراموش نکرده است که چگونه با آن کودک، نوجوان و دختران و پسران این مرزوبوم را به شهادت رسانده و یا به درجه رفیع جانبازی نائل آمدند.

هجوم همه جانبه رژیم بعث عراق به ایران در تاریخ ۳۱ شهریورماه سال ۵۹ نشان دهنده اوج شقاوت و بی رحمی استکبار علیه مردم مظلوم ایران بود زیرا به گفته اغلب کارشناسان جنگ تحمیلی یک جنگ نابرابر مستکبری دنیا و مرتجعین منطقه با انقلاب اسلامی ایران بود و کسی انتظار پیروزی جمهوری اسلامی در این جنگ را نداشت ولی با جان فشانی های جوانان این کشور ایران ناباورانه در این جنگ پیروز شده و خاک میهن اسلامی مان از دست اشغالگران نجات یافت.

مقام معظم رهبری در فرمایشات خود خاطرات دوران دفاع مقدس را به گنجینه ای گران قدر تشبیه کردند چون آن دوران ارزشمند تبلور ایثار، فداکاری، گذشت، استقامت و ایستادگی، اعتمادبه نفس، خودباوری و خوداتکایی ملت ایران به خود بود که امروز در عرصه های مختلف شاهد ثمره آن هستیم.

هدف دشمن از نفوذ درون کشور این است که از مطرح شدن جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت برتر و الگوی موفق در جهان جلوگیری کند ولی وجب به وجب خاک این سرزمین آغشته به خون پاک شهیدان است زیرا آنان با جان فشانی و فداکاری های خود باعث ماندگاری نظام مقدس اسلامی شده و باید خاطرات آن دوران را برای نسل امروزی مطرح کنیم.

شهدا و فرهنگ فداکاری و شهادت در بسیاری از مواقع و در بزنگاه های حساس به داد مسؤولان و جمهوری اسلامی رسیده است به همین منظور باید خاطرات شفاهی آن دوران را از راویان اصلی و کسانی که نقشی مهم در آن دوران داشتند استفاده کرد.

یکی از راه های بازنشر فرهنگ ایثار، شهادت و یادآوری فداکاری های دوران دفاع مقدس برپایی نمایشگاه های متعدد در سراسر این سرزمین بابرکت است.

حال با همت جوانان گردان امام حسین (ع) آستانه اشرفیه نمایشگاه عکس، سلاح و اتفاقات عملیات کربلای چهار در حیات بارگاه ملکوتی حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف (ع) برگزارشده و همه روزه جوانان نسل امروزی به این نمایشگاه رفته و خاطرات آن دوران را تماشا می کنند .

شاید از خود بپرسید چرا عملیات کربلای چهار ولی جوابش روشن است این عملیات در ساعت ۲۲:۴۵ دقیقه روز سوم دی ماه سال ۶۵ با رمز عملیاتی یا محمد (ص)، آغاز شد ولی رادارهای آمریکایی به جبران قضیه مک فارلین، تمام جزئیات عملیات را به عراقی ها داده بوده و رژیم بعث عراق اشراف کامل به منطقه داشت آری عملیات کربلای چهار هیچ گاه مظلومیت و شجاعت رزمندگان را فراموش نمی کند، عملیاتی که مظلومیت شهدای آن تداعی کننده غربت و مظلومیت اباعبدالله (ع) و یاران باوفایش در روز عاشورا است.

فرمانده گردان امام حسین (ع) آستانه اشرفیه می گوید هرساله این گردان در آغاز هفته دفاع مقدس این نمایشگاه را برگزار می کند تا بخشی از دلاوری های آن دوران را به جوانان نسل جدید نشان دهد زیرا استکبار در تلاش برای زدودن فرهنگ شهادت از جامعه است.

به گفته اسماعیل رفعت یکی از اهداف برپایی این نمایشگاه نشان دادن مظلومیت شهدا دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای غواص عملیات کربلای چهار بوده است زیرا هر چه بیشتر این فداکاری ها در جامعه بیشتر نمایان شود امیدواری مردم نسبت به انقلاب افزایش می یابد.

شهدای غواص عملیات کربلای چهار برگ زرینی در تاریخ جمهوری اسلامی شدند و این همان نکته ای است که فرمانده گردان امام حسین شهرستان آستانه اشرفیه هم به آن اذعان داشته و می گوید تا وقتی جان فشانی های این شهیدان در جامعه نشان داده شود هیچ قدرتی توان مقابله با جمهوری اسلامی را ندارد.

رزمندگان گیلانی ازجمله رزمندگانی بوده که در عملیات کربلای چهار حضورداشته ولی به دلیل لو رفتن عملیات وارد عمل نشدند ولی به گفته حسین ریاحینی فرمانده صابرین لشکر عملیاتی در سال ۸۰ می گوید در عملیات کربلای پنج پیکر پاک شهیدان غواص را در کنار اروند دیدیم که چگونه غریبانه به مانند ارباب بی سرشان سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند.

او می گوید وقتی رزمندگان با این صحنه مواجه شدند حس و حال عجیبی که واقعا قابل گفتن نیست پیدا کرده و از درون منقلب شدند زیرا بسیاری از آنان رفقایشان بودند.

نسل جدید تشنه شنیدن فرهنگ دوران دفاع مقدس است زیرا کشور در یک جنگ اقتصادی و فرهنگی به سر برده و استکبار در تلاش است تا اتفاقات و ایثارگری های دوران دفاع مقدس را کمرنگ جلوه دهد ولی اگر جوانان نسل جدید از آن دوران خاطرات بشوند قطعا تا پای جان خود از این کشور و نظام محافظت می کنند.

انتهای پیام/۳۳۸۹/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رزمندگانی که شهر را کربلایی کردند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.