خبرگزاری فارس



مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت وزارت ورزش پستی عجیبی را تقبل کرده که سوالات زیادی را به وجود آورده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، «علی رغبتی سرپرست انجمن کریکت کشور شد» خبری است که چندی قبل در سایت فدراسیون انجمن های ورزشی قرار گرفت. انتصابی عجیب که سوال های زیادی را در اذهان به وجود آورده است.

علی رغبتی که از کارمندان وزارت ورزش محسوب می شود، سالها به عنوان مدیرکل دفتر برنامه ریزی و ارزیابی وزارت ورزش فعالیت داشته و همچنان ادامه دارد. وی در این مدت پست های مختلفی را تجربه کرده که می توان به دبیری کمیته نظارت بر مربیان خارجی و تصمیم جنجالی در خصوص رد صلاحیت کرانچار اشاره کرد.

رغبتی در دوره ای از فعالیت ورزشی خود عضو کمیته شورای برون مرزی بود اما در آنجا هم نقل قول هایی مطرح می شد که ابهاماتی را در پی داشت. اکنون، این ابهام وجود دارد که محصول این پست ها و فعالیت ها برای ورزش چه بوده است؟ سوالی که پاسخ خاصی را در پی ندارد.

* از فوتبال تا کریکت؛ رغبتی همچنان به دنبال کسب تجربه

وی با وجود این پست پرمشغله، از سوی وزیر ورزش به عنوان عضو هیات مدیره پرسپولیس معرفی شد تا علاوه بر فعالیت در رشته های منهای فوتبال، این بار در فوتبال کسب تجربه کند. البته فعالیت رغبتی در باشگاه بزرگی مانند پرسپولیس، آن هم با حاشیه های فراوان، راه به جایی نبرد؛ به طوری که بعد از بارها استعفا، بالاخره اوایل بهمن ماه امسال با معرفی اعضای جدید هیات مدیره، وزیر ورزش با استعفای رغبتی موافقت کرد.

با توجه به فعالیت ۳۰ ساله رغبتی در ورزش و تجربه پست های مختلف، این بار فرصت کسب تجربه در کریکت برای او فراهم شد. محمد علیپور از دوستان و همکاران علی رغبتی و رئیس فدراسیون انجمن های ورزشی، در حکمی وی را به عنوان رئیس جدید انجمن معرفی کرد؛ رشته ای که رغبتی هیچ گاه در آن فعالیت نداشته و حالا فرصت کسب تجربه برای آن فراهم شده است.

* مدیرانی که به هیچ پستی «نه» نمی گویند

جوانان زیادی در ورزش ایران هستند که می توانند در عرصه مدیریت فعالیت و کسب تجربه کنند اما به نظر می رسد عده ای محدود در وزارت ورزش هستند که می توانند این پست ها را تصاحب کرده و با وجود مشغله فراوان به پست های جدید «نه» نمی گویند. همین ضعف راهبردی نیز موجب شده تا این طبق کارمند و عمدتا غیرکارشناس، فدراسیون ها را اشغال کرده و موجب افول آنها شوند.

دورهمی و رفیق بازی این روزها در ورزش و پست های مدیریتی به وفور دیده می شود؛ به طوری که برخی رشته ها و فدراسیون ها را به قهقهرا برده اما مشخص نیست چرا جلوی این افراد گرفته نمی شود و بازهم شاهد انتصابات عجیب و غریب در ورزش کشور هستیم.

مدیرانی که در ورزش کشور پست های مختلفی را تجربه می کنند و حتی همزمان در چند رشته فعالیت دارند هیچ گاه فرصت را برای کسب تجربه جوانان فراهم نخواهند کرد. حتی این سوال مطرح می شود که یک مدیر چقدر توانایی دارد که همزمان در چند پست متعدد فعالیت کند؟ قمره حضور این اشخاص در راس ورزش کشور چه بوده که بایستی تقدیر و تشویق نیز شوند؟ محصول این کارمندان در ورزش کشور، به غیر از هیچ، چیز دیگری بوده است؟

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خبرگزاری فارس » بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.