معرفی ۲۲۰ فرصت سرمایه گذاری گردشگری در انزلی



ایسنا/گیلان سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت: با مطالعات صورت گرفته بالغ بر ۲۲۰ فرصت سرمایه گذاری در بخش گردشگری شهرستان انزلی معرفی شده است.

یونس رنجکش امروز در جلسه کارگروه فنی فرصت های سرمایه گذاری شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: محورهایی را به عنوان اولویت دستگاه اجرایی خودمان قرار دادیم تا در شهرستان های استان بسته ای را طراحی و به صورت شفاف در اختیار سرمایه گذاران قرار دهیم تا بتوانند در اسرع وقت از تمهیدات لازم برخوردار باشد.

سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان افزود: با توجه به پیگیری هایی که داشتیم بیشترین شناسایی فرصت های سرمایه گذاری در حوزه گردشگری بود و در همین راستا بالغ بر ۲۲۰ فرصت در بخش گردشگری در شهرستان انزلی معرفی شده است.

رنجکش با اشاره به اینکه تا پایان امسال دو اولویت کاری را برای برنامه ریزی در دستور کار داریم، گفت: یکی از این موارد ساماندهی آب بندان های استان برای بهره وری چند منظوره است و در حال حاضر ۹ هزار هکتار وسعت آب بندان های سطح استان است که نسبت به سه دهه اخیر این میزان تا دو برابر شده است.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی آب بندان تامین آب کشاورزی است، تصریح کرد: بر اساس محاسبه ارزش افزوده در حوزه آب بندان قرار بر این است در بخش فرصت های سرمایه گذاری استفاده چند منظوره از این فرصت داشته باشیم که به صورت پایلوت پنج آب بندان در هر شهرستان شناسایی شده و با مجوزهایی که کارگروه مربوطه در هر شهرستان اتخاذ می شود در تعرفه قرار گرفته و کارهای مربوط به واگذاری انجام شود.

رنجکش با اشاره به اینکه هدف در ابتدا تامین و تضمین آب زراعی برای شالیزارها و مزارع است، تصریح کرد: هدف دوم این است که بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم تا اشتغال های روستایی فعال شود زیرا در دل هر روستا مهارت های مختلف به ویژه در حوزه صنایع دستی و تولیدات خانگی وجود دارد که اگر مرکزی با هدف اشتغال شکل بگیرد این مشاغل از خانه ها بیرون آمده و به هدف اشتغال پایدار در روستاها کمک می کند.

سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان با تاکید بر اینکه اولویت ما در آب بندان هایی است که شرایط سرمایه گذاری برای گردشگری، پرورش آبزیان و ورزش های آبی داشته باشند، گفت: اولویت واگذاری در راستای بهره برداری چند منظوره از آب بندان ها با روستاییان در قالب تعاونی هاست و یا افراد بومی که قدرت سرمایه گذاری در منطقه داشته باشند.

رنجکش با بیان اینکه پنج آب بندان در شهرستان انزلی معرفی شده اند، افزود: شرایطی که آب منطقه ای و جهاد کشاورزی برای سرمایه گذاری الزام کردند را استخراج کردیم که این آب بندان ها در روستاهای شیله سر، کچلک، رودپشت، چای بیجار و کرگان هستند که این آب بندان ها شرایط واگذاری را دارند و متقاضیان می توانند طرح های خود را ارائه دهند.

سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان تاکید کرد: اولویت واگذاری به این صورت است که هر متقاضی حتما باید در سطح کارگروه مربوطه در فرمانداری شهرستان طرح مورد نظر خود را ارائه داده و مورد تایید قرار بگیرد زیرا از این طریق می توان همکاری سایر دستگاه های ذیربط در این زمینه را داشته و مشکلات احتمالی و تبعات بعدی کمتری را شاهد باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در حدود پنج کارخانه بزرگ تولید نئوپان و ام دی اف و بیش از ۱۰۰ واحد پالت سازی در سطح استان داریم که نیاز به چوب دارند و قبلا چوب مورد مصرف خود را از کشورهای دیگر وارد می کردند ولی بنا به دلایل ارزی و مباحثی که برای واردات مقرون به صرفه نیست باید به سمت زراعت چوب در داخل کشور برویم.

سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان با تاکید بر اینکه در این زمینه باید منابع طبیعی خود را حفظ و هم نیاز صنایع فعال در این حوزه را تامین کنیم، گفت: برای رونق فعالیت در حوزه زراعت چوب نیاز به کار ترویجی در این حوزه داریم تا هم شاهد اشتغال و رونق اقتصادی بوده و همچنین از یک زمین که به منظور کاشت چوب مورد استفاده قرار می گیرد می توانیم بهره برداری چند منظوره کرده و شاهد کشت زراعی باشیم.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «معرفی ۲۲۰ فرصت سرمایه گذاری گردشگری در انزلی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.