۸ دستگاه دیالیز برای غرب مازندران تخصیص داده می شود



به گزارش خبرنگار مهر دکتر عباس موسوی عصر شنبه در بازدید از بیمارستان رامسر اظهار داشت: در سیستم حوزه سلامت خدمات رسانی مختص تمام دنیا است و با توجه به ذهنیت کشور از وضعیت اکوسیستم و منابع خدادای در رامسر امکانات ضعیف است.

وی گفت: متوسط زمان ساخت بیمارستان در استان مازندران طولانی بوده و سرعت رشد استاندارهای پزشکی با گذشت زمان متغیر است.

وی با اشاره به اینکه توزیع عادلانه امکانات در سطح استان با اولویت بندی پروژه ها انجام می شود تصریح کرد: پروژه پردیس خودگردان دانشگاه بین الملل رامسر در اولویت قرار دارد و با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی نیازمند ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل ساخت، تجهیز و توسعه فضای اولیه با توجه به تفاوت در قیمت ها است و تا بهمن ماه ۹۸ بهره برداری می شود.

وی درباره حل مشکل دیالیز در بیمارستانهای استان مازندران گفت:سرعت اختلالات کلیوی بیش از حد انتظار است و چند پلن کوتاه مدت میان مدت و دراز مشکل را حل می کند و ۸ دستگاه دیالیز برای غرب استان مازندران اختصاص می یابد.

دکتر موسوی افزود: در راستای غربالگری سرطان بسته های تحول سلامت فعال بود که عمدتا با توجه به مسائل اعتباری و تامین تجهیزات پزشکی دچار مشکل شد و با کمک خیرین تجهیزات مورد نیاز فراهم خواهد شد.

وی تصریح کرد: دستگاه ماموگرافی بیمارستان امام سجاد رامسر آماده است و مورد استفاده قرار می گیرد و سایر تجهیزات پس از اتمام کارهای ساختمانی عملیاتی خواهد شد.

وی درباره سطح خدمات رسانی در بیمارستانهای منطقه گفت:خدمات رسانی در مناطق مختلف به صورت بلوک بندی در نظر گرفته شده و در بلوک تنکابن، عباس آباد و رامسر تخفیف های بستری بیمارستانی انجام شده و عملیات ساختمانی بیمارستان تنکابن با تغییر در سازنده بنا سرعت بیشتری پیدا کرد و باید نسبت به دسترسی و ایمنی بیمارستان پیگیری شود.

وی خاطر نشان کرد: به تقسیم نیروهای انسانی تخصصی توجه زیادی شده و باید کل نیازمندیهای بلوک را تخصصی ببینیم تا به حد تعادل برسانیم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۸ دستگاه دیالیز برای غرب مازندران تخصیص داده می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.