لزوم کاهش عوامل مخاطره آمیز در بین دانش آموزان



ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان بر ضرورت کاهش عوامل مخاطره آمیز در بین دانش آموزان به ویژه رفتار و عملکرد آنان و برون رفت از شرایط دوران بیماری کرونا تاکید کرد.

به گزارش ایسنا- رخشانی در این نشست با برشمردن برخی عوامل و اولویت های ایجاد خطر و مخاطره آمیز بودن مولفه هایی همچون فقر اقتصادی، خشونت خانوادگی، اختلافات درون خانه ای، ازدواج های زودهنگام، بدسرپرستی، حاشیه نشینی، ترک تحصیل، مصارف مواد دخانی، کودکان کار، اضطراب و افسردگی، عدم اعتماد به نفس و … اظهار کرد: این پارامترها در کاری تحقیقاتی و پژوهشی و با نظرسنجی از دانش آموزان احصا شده و می تواند برای انجام کاری میدانی و عملیاتی مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: دوران بیماری کرونا و شرایط حاکم بر جامعه به ویژه در حوزه دانش آموزان مشکلات عدیده ای را در عوامل رفتاری، مهارتی، جسمی، حرکتی و اجتماعی ایجاد نمود که لازم است برای برون رفت از آن تدبیر و برنامه ریزی گردد.

رخشانی ادامه داد: اگر به دنبال کاهش آسیب ها و معضلات موجود هستیم باید با تعاملات بین بخشی و بین سازمانها و نهادها چاره جویی نماییم و در همین راستا و با هدف افزایش مهارت های اجتماعی، فردی و زندگی دانش آموزان، توسعه مدارس شبانه روزی و هنرستان ها در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان داشت: از جمله برنامه ها و اقداماتی که نظام آموزشی در مسیر کاهش آسیب های اجتماعی در دست انجام دارد طرح یاریگران زندگی، قاضی مدرسه و راه اندازی سامانه و خط ارتباطی ۱۵۷۰ با هدف افزایش سرمایه اجتماعی و ارائه مشاوره در ابعاد مختلف می باشد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم کاهش عوامل مخاطره آمیز در بین دانش آموزان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.