تحریم‌ها علیه رسانه‌های <a href="/fa/dashboard/ class="text info">روسی</a> ادعای آزادی بیان در <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آمریکا</a> را زیر سوال می‌برد



با اعمال تحریم ها علیه رسانه های روسیه، دولت ایالات متحده باید مراقب باشد که بین دخالت خارجی در انتخابات و حمایت از آزادی بیان تمایز قائل شود. به گزارش نیویورک تایمز (NYT) این را پل بارت، معاون مرکز تجارت و حقوق بشر استرن در دانشگاه نیویورک بیان کرد.

به نوشته این نشریه، منتقدان اقدامات آمریکا بر این باورند که اتهامات واشنگتن علیه مسکو مبنی بر دخالت در انتخابات آمریکا موضوع آزادی بیان را مطرح می کند و احتمالا به تلاش دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای سانسور نظرات طرفداران روسیه اشاره دارد.

بارت گفت: «خط جداکننده زمانی ایجاد می شود که شما فعالیت هایی را شناسایی کنید، به ویژه فعالیت های مخفی، که قوانین تعیین شده در مورد نحوه تلاش ما برای جلوگیری از مداخله خارجی در انتخابات را دور می زند.»

وی تاکید کرد که «اگر این خط عبور کند، یک عارضه است، نه دلیلی برای برافراشتن پرچم آزادی بیان و تسلیم شدن و ما در مقابل عوامل بسیار باهوش ولادیمیر پوتین [رئیس جمهور روسیه] عاجز هستیم.»

پیش از این، مقامات ایالات متحده تحریم هایی را علیه گروه رسانه ای Rossiya Segodnya و رسانه های آن از جمله RIA Novosti، RT و Sputnik اعمال کردند. واشنگتن همچنین قول داده است که محدودیت های ویزا را علیه کارکنان رسانه های تحریم شده روسیه اعمال کند.

مترجم: اعظم پورکند
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تحریم‌ها علیه رسانه‌های روسی ادعای آزادی بیان در آمریکا را زیر سوال می‌برد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.