دانش آموزان باید آموخته های خود را از قرآن دریافت کنند



به گزارش خبرنگار مهر، شهین جوانی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم جشنواره مهر و مهربانی با نام هویت کودک ایرانی اسلامی در کانون شهید مفتح اردستان اظهار داشت: ما باید این ذهنیت را به کودکانمان القا کنیم که یک ایرانی هستیم تا برای پاسداشت هویت خودشان تلاش کنند.

وی افزود: بحث هویت فرهنگی و پاسداشت ابنیه ها، آثار و تمامی آثار مکتوب و غیر مکتوب، ملموس و ناملموس که به دست ما می رسد باید از آنها درس بیاموزیم تا در کودکانمان نهادینه شود.

معاونت آموزش ابتدایی مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان گفت: هویت و مسلمان بودن کودک در دوره پیش دبستانی شکل می گیرد که خانواده ها این نقش بسیار مهم را قبل از ورود کودک به پیش دبستانی انجام داده اند.

وی ابراز داشت: ذهنیت کودکان در مدارس را فقط تا شش سالگی می توان تغییر داد چون رفتارهای آنها شکل گرفته و بعضی از کم و کاستی ها را فقط مدرسه جبران می کند که ارتباط بین والدین و مدرسه در این زمینه خیلی مهم است.

جوانی بیان داشت: اولیای دانش آموزان انتظار دارند فرزندانشان فقط در مرحله علمی به شکل قدرتمند در مدارس بدرخشد، اما سند تحول بنیادین با موارد شش گانه روی فکر و اعتقاد آنها همراه با موضوعات تربیت بدنی کار می کند که یکی از آنها انس با قرآن است تا آموخته های خود را از آموزه های قرآنی دریافت و آن را برای مسیر توسعه خود بکار ببندند.

توسعه در افراد باید از زمان کودکی اتفاق بیفتد

معاونت آموزش ابتدایی مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان تصریح کرد: ما باور داریم که اگر قرار باشد توسعه ای برای دانش آموز صورت بگیرد باید در دوران کودکی اتفاق بیافتد و موارد اعتقادی می تواند اهداف خوبی را برای کودکان رقم بزند که همکاران در آموزش و پرورش باید آن را مد نظر قرار دهند.

وی با بیان اینکه دوره پیش دبستانی دوره حاکمیتی است، افزود: والدین و معلمان باید ببینند چقدر می توانند در انسجام و اقتدار بخشی دانش آموزان برای کشور و جامعه مفید باشند و اینها انتظار هایی است که باید با زبان قصه در کودکان نهادینه شود.

اکثر دانش آموزان تبدیل به مهاجرین و بومیان دیجیتال شده اند

جوانی با اشاره به اینکه دانش آموزان ما بیشترین وقتشان را در فضای مجازی، تلفن همراه و تلویزیون صرف می کنند افزود: آنها متاسفانه تبدیل به مهاجرین و بومیان دیجیتال شده اند که باید در این زمینه مطالعه داشته باشیم که چگونه زیر ساختها و ارتباطاتمان را مدیریت کنیم.

معاونت آموزش ابتدایی مدیر کل آموزش و پرورش اصفهان فرهنگ سازی برای دانش آموزان را موضوعی دانست که باید توسط والدین صورت بگیرد که چه محتوایی را در اختیارشان قرار بدهیم و از زمانی که در فضای مجازی سپری می کنند مواظبت کنیم.

وی تصریح کرد: بهترین مکان برای آموزش دانش آموز مرحله پیش دبستانی است و باید ببینیم با چه برنامه هایی می توانند مهارتهای ادراکی را فرا بگیرند و بدانیم که کودکان ما نیازمند پرداختن بیشتر به تخیلات خود برای رسیدن به خلاقیت و کار آفرینی هستند و برای انجام آن نیازمند کنجکاوی هستند که باید به نیاز آنها پاسخ دهیم.

پرسش و پاسخ در دانش آموزان باید آموخته های خود را از قرآن دریافت کنند

گفتگو با هوش مصنوعی