1000 زائر سمنانی به حج تمتع امسال اعزام می‌شوند - تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، قدرت الله چتری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان ضمن تشریح آخرین وضعیت برنامه های حج و زیارت این استان، جزئیاتی از اعزام کاروان های زیارتی به حج تمتع و عمره مفرده و عتبات عالیات را اعلام کرد.

براساس اعلام چتری، امسال یک هزار نفر از مردم استان سمنان در قالب هشت کاروان تمتع به مناسک حج اعزام خواهند شد.

آن گونه که وی گفته است؛ شهرستان شاهرود سهم سه کاروان را به خود اختصاص داده است، دامغان و سمنان هر کدام دو کاروان از حجاج را به سرزمین وحی اعزام خواهند کرد..

به گفته مدیرکل حج و زیارت استان سمنان، همچنین با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته، گرمسار با وجود ثبت نام تنها ۱۸ نفر سهمیه یک کاروان را کسب کرده است.

آداب سفر حج تمتع

چتری با اشاره به تغییر رویکرد صورت گرفته در اعزام «معینه» به همراه کاروان های حجاج تصریح کرد: در حوزه خدمات رسانی به زائران خانم نیز، مشخص شدن سه معینه کاروان برای رسیدگی به امور زنان، اقدام مهمی در راستای بهبود خدمات دهی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه با تغییر رویکرد صورت گرفته دیگر شاهد اعزام معینه ها به همراه کاروان ها نیستیم، تصریح کرد: این معینه ها در هتل های اقامتی ثابت هستند و به صورت مستمر خدمات لازم را به حجاج زن ارائه می دهند.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان همچنین از اعزام چهار هزار و ۳۰۰ سمنانی به عتبات عالیات در یک سال گذشته خبر داد و گفت: حدود ۳۱ هزار شهروند استان سمنان نیز در مراسم اربعین سال گذشته شرکت کردند.

چتری اضافه کرد: از دیگر دستاوردهای برجسته امسال، انعقاد تفاهم نامه ای بین سازمان حج و زیارت و حوزه علمیه خواهران استان سمنان بوده است.

وی اضافه کرد: این همکاری باعث شده است که طلاب در زمینه آموزش به زائران نقش فعالی ایفا کنند. این امر در عمره نیز به اثبات رسیده و شاهد برگزاری کارگاه های آموزشی با مشارکت طلاب بوده ایم.

نقش حوزه علمیه خواهران در آموزش زائران چگونه است؟

حوزه علمیه خواهران نقش مهمی در آموزش و فرهنگ سازی میان زائران ایفا می کند. با توجه به منابع موجود، طلاب این حوزه ها در قالب کارگاه های آموزشی و نشست های توجیهی به زائران خدمات آموزشی ارائه می دهند. این همکاری شامل برگزاری جلسات تربیتی ویژه بانوان زائر حج تمتع است که با هدف افزایش آگاهی دینی و معرفی بهترین روش های زیارتی صورت می گیرد.

همچنین، در مراسم اربعین نیز مبلغان خواهر در منطقه کربلا مستقر شده و علاوه بر خدمات فرهنگی، به زائران حسینی به ویژه بانوان، مادران و کودکان خدمات آموزشی و معنوی ارائه دادند.

این حضور فعال باعث افزایش کیفیت تجربه معنوی زائران شده و نقش تعیین کننده ای در ترویج فرهنگ زیارت و حضور در مراسم های مذهبی دارد.

علاوه بر این، حوزه علمیه خواهران در سطح مدارس و مراکز علمی نیز برنامه های آموزشی ویژه ای را برگزار می کند که در راستای تدریس و انتقال دانش دینی به گروه های مختلف جامعه، از جمله زائران، قرار دارد.

هدف اصلی این فعالیت ها، تعمیق معرفت دینی و تقویت هویت اسلامی-شیعی در میان عموم مردم است.

بنابراین، می توان گفت حوزه علمیه خواهران از طریق حضور مستقیم طلاب، برگزاری کارگاه های آموزشی و همکاری با سازمان های متولی حج و زیارت، نقش مؤثری در تعلیم و تربیت زائران ایفا می کند.

انتهای پیام/۳۶۳/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «1000 زائر سمنانی به حج تمتع امسال اعزام می‌شوند - تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.