سم پاشی در۳۰۰هکتار از اراضی استان / ضرورت پای کار آمدن همه دستگاهها



به گزارش خبرنگار مهر، الیاس تاج الدینی بعدازظهر دوشنبه در نشست اضطراری ستاد بحران استان افزود: ما برای مقابله با خسارات این ملخ ها تنها دو هفته فرصت داریم.

وی با بیان اینکه برای مقابله با این ملخ ها به تانکر آب، خودرو، چراغ و نیروی انسانی نیاز است، گفت: بهمن ماه موج اول هجوم ملخ ها وارد کشور شد که شش استان را درگیر کرد و در موج دوم نیز هشت استان درگیر شد که استان ما یکی از این هشت استان است.

تاج الدینی افزود: برای مبارزه یا این ملخ ها همه دستگاه ها باید وارد کار شوند چرا که این ملخ های صحرایی هر سبزینه ای را از بین می برد.

وی اظهار داشت: این ملخ ها قدرت پرواز بسیار بالایی دارد و می توانند هزار کیلومتر پرواز کنند و طول ملخ صحرایی زرد رنگ نیز حدود ۴۵ تا ۷۰ میلی متر است.

تاج الدینی مشکل اصلی در مبارزه با این ملخ ها را تخم گذاری این ملخ ها دانست و گفت: در هر تخم ۳۰۰ تا ۴۰۰ ملخ ایجاد می شود و اگر اکنون مبارزه نکنیم این ملخ ها از دنا نیز می گذرند.

وی با بیان اینکه حداقل ۴۰ هزار هکتار در استان پایش کردیم، تصریح کرد: فقط دو هفته فرصت داریم اگر در این دو هفته آنها را از بین نبریم بدون شک در آینده برای ما بحران ایجاد می شود و باید نگران سال آینده خود باشیم چرا که ملخ ها تخم ها را زیر خاک قرار می دهند.

مدیر کل جهاد کشاورزی تاکید کرد: هجوم ملخ ها از خوزستان، فارس و بوشهر در حال گسترش است.

تاج الدینی افزود: امسال از لحاظ آورد آبی و بارش سال بسیار خوبی است و در بخش کشاورزی و زراعت و مراتع فصل خوبی داریم و در سال جاری تولید گندم ۱۷۰ هزار تن پیش بینی شده است که ۷۵ هزار تن خرید گندم مازاد از کشاورزان را داریم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سم پاشی در۳۰۰هکتار از اراضی استان / ضرورت پای کار آمدن همه دستگاهها» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.