لزوم تقویت سواد رسانه ای مدیران و اصحاب رسانه



به گزارش خبرنگار مهر، فرشاد مهدی پور در اختتامیه جشنواره استانی رسانه ای ابوذر در همدان که به همت بسیج رسانه و با معرفی آثار برگزیده برگزار شد، اظهار کرد: ابوذر نماد آزادی خواهی و عدالتخواهی است.

وی با بیان اینکه جشنواره استانی ابوذر فرصتی است که نشان دهد در کشور چه زمینه هایی برای رسانه وجود دارد، ادامه دارد: همه ایران فقط تهران نیست و قرار نیست فقط تهران، ایران حساب شود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ضرورت وجود دارد توانایی ها و مسئولیت های اجتماعی را در حوزه رسانه تقویت کنیم؛ افزود: گام اول شناخت زیست بوم رسانه ای است.

وی وجود زیست بوم رسانه ای بزرگ در خارج را مهم ارزیابی کرد و افزود: شناسایی این زیست بوم به ما کمک می کند که چگونه کار رسانه ای کنیم.

مهدی پور با بیان اینکه فقط شناخت اکتفا نمی کند بلکه باید برنامه داشته باشیم که چه باید بکنیم، اضافه کرد: اشراف بر فضای رسانه دنیا یکی از ضرورت های رسانه است.

وی آموزش کسانی که می خواهند کار رسانه ای کنند را یکی از ضرورت ها برشمرد و ادامه داد: میزان ورودی ما در دوره کارشناسی ارشد بسیار بالاتر از دوره کارشناسی در آموزش عالی است.

مهدی پور با اشاره به اینکه باید ان سوال در حوزه رسانه پرسیده شود که آیا ما از همه فرصتهای نرم افزاری و سخت افزاری همه استفاده را می بریم، ادامه داد: تضعیف مرجعیت رسانه های داخلی ضررش فقط برای رسانه ها نخواهد بود بلکه برای همه جامعه خواهد بود.

وی ادامه داد: میزان انتظار از رسانه به اندازه اعتبار و بودجه حوزه رسانه نیست، اگر رسانه در عرصه اقدامات بزرگ پا به عرصه بگذارد مشکلات می تواند مرتفع شود و جامعه اقناع شود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: یکی از اولویت های ما تقویت سواد رسانه ای در بین مدیران رسانه ای و همکاران رسانه ای است.

فرشاد پور افزود: باید به سمت تربیت نخبگان رسانه ای حرکت کنیم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «لزوم تقویت سواد رسانه ای مدیران و اصحاب رسانه» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.