روایت خادمی گروه جهادی «خادم پر» / دعای بدرقه راهمان، تقدیم حضرت زهرا(س) …

نامشان را آدم های خوب قصه جهادگری می نامیم، آنهایی که نام گروهشان برازنده شان است «گروه جهادی شهید خادم پر»، خادمی مردم و انقلاب را وظیفه خود می دانند و بی نام و نشان دست در دست هم یاری گر دست های ناتوان می شوند.
خبرگزاری فارس - همدان: حرکت را آغاز کرده اند دیگر پای ماندن نیست باید بروند به هر جایی که لازم است تا لذت خدمت را بچشند. برای ما که از گروه های جهادی کم ننوشته ایم، این حضور و تلاش عجیب نیست، جز این که آنها دوباره داوطلبانه پا به میدان گذاشته اند تا حضورشان التیام بخش درد محرومان باشد و هدیه ای برای زندگی نیازمندان.
نامشان را آدم های خوب قصه جهادگری می نامیم، قهرمان هایی که بی نام و نشان برای کمک رسانی می شتابند و دست در دست هم یاری گر دست های ناتوان می شوند، آنجا که بدون هیچ چشمداشتی می گویند دعای خیر مردم برای ما بس است اما از مردم می خواهیم این دعا را هدیه به حضرت زهرا(س)کنند تا بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم ….این قشنگترین جمله ای است که می توان شنید اما حکایت عجیبی دارد که فقط باید تجربه کرد.
«سختی ها دیده نمی شود چه زمستان باشد چه تابستان فرقی نمی کند، کار ما به قدری انرژی بخش است که تاکنون کسی نشده روز اول بیاید و روزهای بعد انصراف دهد.» این را فرمانده بسیح پایگاه مقاومت شهید خادم پر می گوید کسی که سال هاست با بچه های بسیجی این پایگاه، گروه جهادی راه انداخته اند و عشق و لبخند و زندگی را به مردم محروم هدیه کرده اند.
گاهی مدرسه ای را تعمیر کرده اند، گاهی خانه ای را بازسازی کرده اند و گاهی داس به دست گرفته و در روستایی دور به کمک کشاورز پیری که توان درو کردن محصولش را نداشته، شتافته اند.
شاید برخی فکر کنند مگر می شود بدون دریافت هیچ حق الزحمه ای خود را وارد کارهای بزرگ و گاه خطرناک کرد که پاسخ را در صحبت های فرمانده درمی یابیم: اینها همه عمل به فرامین رهبری است و تا آخر پای کار هستیم.
پس از روزها هماهنگی بالاخره موفق شدم پای صحبت فرمانده گروه جهادی شهید خادم پر بنشینم گروهی که در خدمات عمرانی گروه های جهادی رتبه برتر را کسب کرده اند.
مهدی سیفیان صحبت های خود را اینگونه آغاز می کند: گروه جهادی شهید خادم پر پنج سالی می شود که در این حوزه مشغول به خدمت است و طی این سال ها به انحاء مختلف خدمات رسانی به مردم داشته است.
او ادامه می دهد: فعالان جهادی این پایگاه از سالیان قبل مشغول به کار بودند و فعالیت های عمرانی، علمی، آموزشی و فرهنگی داشتند اما برنامه های مذهبی و اعتقادی نیز داشتیم که تقویت بنیه اعتقادی مردم بود و توسط طلاب، افراد معتبر و دانشگاهی و کسانی که تاثیرگذار هستند، انجام می شود.
مسوول گروه جهادی شهید خادم پر می گوید: حدود پنج سال است یکی از مناطق را به صورت خاص هدف قرار دادیم که روستای مهدی آباد همدان از روستاهای حاشیه ای همدان است؛ در این روستا از سال ۹۵ یکسری فعالیت ها را شروع کردیم که یکی از آنها بهسازی مدرسه ای بود که دیوارهای پیش ساخته آن فرسوده و ریخته بود و توسط گروه جهادی بازسازی شد، ترمیم، مرمت و بهسازی خانه بهداشت مهدی آباد که خیلی رضایتمندی ایجاد کرد از دیگر اقدامات گروه جهادی است و موجب خرسندی اهالی محل شده است.
او با بیان اینکه مردم اهالی از ساماندهی خانه بهداشت روستا خیلی راضی بودند و شکرگزار این بودند که بچه های بسیجی در این منطقه کار کردند ادامه می دهد: قبل از بازسازی، حیاط خانه بهداشت به گونه ای بود که اهالی برای عبور از آن باید از لابه لای تیغ، خاک و سنگ عبور می کردند که بسیار سخت بود اما بچه ها دیوارکشی، بهسازی باغچه و کف سازی و پیاده راه آن را کار کردند.
از او پرسیدم غیر از روستای مهدی آباد در سایر مناطق هم کار کرده اند که اگر کاری انجام شده چه اقداماتی بوده که پاسخ می دهد: بله ما در مناطق مختلفی کار کردیم مثلا در روستای ابرو و مزدقینه در سیلی که یکی دو سال قبل رخ داد، برخی خانه ها به دلیل فرسودگی دچار تخریب شده و وضعیت مناسبی نداشتند که بچه ها وارد عمل شده و مرمت کردند به طوری که بچه های گروه جهادی ابتدا سریع خانه را تخلیه کردند تا آوار سر کسی نریزد، وقتی خانه تخریب شد با کمک خود مردم همت کردند و مجدد خانه را ساختند.
تامین هزینه های گروه های جهادی برایم سوال است پرسیدم چگونه تامین اعتبار می کنید که می گوید: بخش ناچیزی از پول کمک سازمانی است، اما بعضا از خود مردم و خیرین نیز کمک گرفته می شود مثلا یکی می گوید من سنگ این خانه را تامین می کنم، یکی می گوید آهن این خانه را می دهد و … اینگونه بنا ساخته می شود.
سیفیان با بیان اینکه دو خانه در روستای ابرو و یکی در مزدقینه ساخته اند ادامه می دهد: در روستای سیمین و منطقه نایب احمد هم کارهای عمرانی داشتیم و در یکی از روستاهای مسیر امامزاده کوه و منطقه حصار همدان نیز یکی دو مدرسه را مرمت و بازسازی کردیم .
در یک مدرسه از روستاهای مسیر امامزاده کوه ساخت پله، کلاس ها و ترمیم میز و صندلی، خط کشی زمین ورزش و … انجام شد و علاوه بر آن کار فرهنگی هم برای مردم منطقه داشتیم.
مسوول گروه جهادی شهید خادم پر به ویزیت رایگان بیماران توسط تیم پزشکی گروه جهادی اشاره می کند و می گوید: ویزیت رایگان طرحی در گروه جهادی است که هنوز هم ادامه دارد به طوری که در مناسبت های مختلف و زمانی که نیاز است، با هماهنگی خانه بهداشت و مراکز بهداشتی گروه پزشکی که با ما همکاری دارند ویزیت رایگان در بخش های مختلف اطفال، بانوان و بزرگسالان در مناطق محروم انجام می شود؛ عرضه دارو را هم در برنامه داشتیم، بچه های جهادی در تامین دارو هم کمک کردند تا رایگان به دست نیازمندان برسد.
از همراهی مردم با طرح های گروه جهادی پرسیدم که ادامه می دهد: مردم از حضور بچه ها و کار جهادی راضی بودند و برای همین همراهی می کردند مثلا در کارهای عمرانی یکی خودش کمک می کرد، یکی فرزندش را برای کمک می فرستاد یا اینکه خانمی گفت: مواد غذایی بدهید ما برایتان غذا درست می کنیم، نانوایی بود که گفت: من چند روز نان رایگان بچه های جهادی را تقبل می کنم که این همراهی ها در موارد دیگری هم ادامه داشت.
آقای سیفیان در ادامه صحبت هایش در مورد تعداد اعضای تیم جهادی می گوید: تیمی که در روستای مهدی آباد ما را همراهی می کردند، ۲۰ نفر بودند ولی تعداد مجموعه ای که در چند منطقه کار عمرانی می کند به حدود ۱۵۰ نفر می رسد.
وقتی می پرسم تیم شما جوان هستند یا از همه اقشار حضور دارند اینگونه پاسخ می دهد: ترکیب تیم ما اغلب جوان است اما افرادی هم در سنین میانسال همراه ما هستند حتی از بانوان هم در گروه جهادی ما حضور دارند که در تهیه جهیزیه، سیسمونی و مشاوره فعالیت می کنند ولی نحوه کار و ماموریت آنها جداست.
او یادآوری می کند همه اعضای تیم های جهادی بچه های بسیجی هستند اما خیرینی هم داریم که بسیجی هستند مثلا جوشکار، بنا و سایر کسانی هم بودند که خود آمده و اعلام می کردند ما چند روز برای شما رایگان کار می کنیم.
به قدری کارشان جذاب و خاطره انگیز است که خواستم خاطره ای را از فعالیت هایشان تعریف کنند که می گوید: همه ایام گروه جهادی خاطره است هر لحظه و هر روزش. اما در یکی از روستاهای مسیر امامزاده کوه بچه ها مشغول کار بودند که جای استراحت و خواب نداشتند، روزی یکی از اهالی آمد و گفت: برای استراحت به منزل ما بیایید که وقتی رفتیم همه وسایل را هم فراهم کرده بود و این برای ما جالب بود که مردم چقدر از این کار جهادی استقبال کردند و این کار به دل بچه ها خیلی چسبید چون واقعا سخت بود.
بچه های ما برای کمک از هیچ کاری دریغ نمی کنند مثلا کشاورز سالخورده ای بود که کسی را نداشت برایش گندم را بچیند و به لحاظ شیبدار بودن زمین هم ماشین آلات کشاورزی قادر به کار نبود.
بچه ها را به آن روستا اعزام کردیم و آنها با داس و با سختی تمام و دستان زخمی محصول کشاورز را درو کردند که کار بسیار سختی بود.
از سختی کارشان در گرما و سرما که پرسیدم گفت: سختی کار دیده نمی شود چه زمستان باشد چه تابستان برای ما فرقی نمی کند چون کاری که با دل و به خاطر دل انجام دهی سختی کار را متوجه نمی شود و ما هم که برای محرومان و نیازمندان کار می کنیم این سختی ها را به جان می خریم.
شاید سختی ها در جسم بچه ها دیده می شد اما به لحاظ روحی آنقدر انرژی داشتند که ندیدیم و نداشتیم کسی روز اول بیاید و روزهای بعد بگوید من نیستم چون اقبال و رضایت و لبخند مردم را می دیدند ادامه می دادند.
سیفیان در ادامه صحبت های خود به فعالیتی که هم اکنون مشغول هستند اشاره می کند و می گوید: در حال حاضر یکی از برنامه های ما کمک های مومنانه است که تداوم دارد و از ابتدای سال نیز بچه ها خیز خوبی را برداشتند.
از ابتدای سال مجموعه شهید خادم پر پنج هزار بسته معیشتی با رقم یک و نیم میلیارد تومان توزیع کرده اند که هنوز هم ادامه دارد و بچه ها با کار منسجم برای دهه فجر برنامه ریزی می کنند.
او به اجرای طرح شهید سلیمانی نیز اشاره می کند و ادامه می دهد: تیمی از گروه جهادی ما هم اکنون در مراکز بهداشتی و خانه بهداشت در زمینه غربالگری و کنترل کرونا فعالیت می کنند که برای ادامه کار نیز برنامه ریزی خوبی شده است.
از فعالیت های آنها از زمان شیوع کرونا پرسیدم که بیان می کند: بچه ها پویش جمع آوری کمک را قبل از ابلاغیه رسمی داشتند که این فعالیت ها شامل یک بخش کمک به نیازمندان بود و یکسری هم شامل کسانی بود که در ایام کرونا با از دست دادن شغل دچار مشکلاتی شدند.
در ایام کرونایی توزیع کمک معیشتی و حضور در بیمارستان و مراکز بهداشتی و کمک به پرسنل نیز از دیگر فعالیت های آنها بود و علاوه بر اینها کارهای عمرانی و فرهنگی را در مناطق هدف نیز دنبال می کردند .
کارهای خستگی ناپذیر و فعالیت های گسترده این گروه جهادی واقعا شنیدنی است بنابراین پرسیدم تا چه زمانی این کارها را ادامه می دهید که پاسخ می دهد: برای این خدمتگذاری جهادی زمان نمی توان تعیین کرد، بچه ها هدفگذاری را در ذهن خود دارند و تا زمانی که نیاز باشد پای کار هستند که منشا این عشق به خدمت نیز از ارادت به رهبری و عمل به فرامین حضرت آقا سرچشمه دارد.
تا زمانی که کشور به کمک های ما نیاز داشته باشد، هستیم و این مجموعه قطره ای است از جریان بزرگی که پای کار هستند. اما نکته ای که در این جهادگری ها نهفته است اینکه خیلی از فعالیت هایی که بچه های جهادی در دست می گیرند، بسیاری از دلخوری و نارضایتی های مردم از برخی عملکرد مسوولان را پاک می کند و نقطه قوت کار ماست.
می گویم برای کار و فعالیت هایتان چه اهدافی را ترسیم کرده اید که پاسخ می دهد: هدف ما اعتلای انقلاب اسلامی است و هدفی که انقلاب ترسیم کرده. کمک به مستضعفین کمک به بدنه نظام و جزو اهداف گروه های جهادی است.
رمز موفقیت در اقداماتی که تاکنون داشتند را پرسیدم که پاسخ داد: واقعا پرکار بودن بچه ها یکی از مهمترین رموز موفقیت کار ماست که البته در زندگی خود آنها نیز تاثیر داشته به طوری که اذعان دارند از زندگی یکنواخت وارد جامعه متنوعی شده اند.
در قالب گروه های جهادی ارتباطات صمیمی شده و حرفه جدیدی را یاد گرفتند به طوری که وقتی برخی دانش آموزان بسیجی همراه گروه های جهادی در همین فعالیت ها حرفه ای را آموخته اند که با علاقمندی اکنون آن را دنبال می کنند.
او از لذت کار جهادی می گوید و ادامه می دهد: بچه ها در این کار خود را می سازند به طوری که گاهی فردی شاید مرفه هم باشد اما وقتی به خانواده نیازمندی کمک می کند با درد او آشنا می شود و بودن در این مسیر و کمک به همنوع منجر به خودسازی آن فرد می شود.
یکی دیگر از لذت های کار جهادی دعای خیر مردم است که بارها هم گفتیم که اگر دعایی دارید تقدیم حضرت زهرا(س) کنید تا ما را در ادامه این مسیر کمک کند. بعد از اتمام کار بچه ها احساس می کنند که بهترین کار را در یک مقطع زمانی انجام داده اند، احساس می کنند دلشان خالی و سبک است و به لحاظ معنوی رشد بهتری را پیدا کرده اند.
گروه جهادی شهید خادم پر رتبه برتر را در کشور کسب کرده که پرسیدم چگونه به این رتبه دست یافتید که پاسخ داد: این لطف پروردگار بوده و در ادامه بیشتر حاصل پای کار بودن و اخلاص و پشتکار بچه ها بوده که باعث شده گروه های جهادی موفق باشند. بچه ها قول و قرار سختی با خود گذاشتند تا به اینجا رسیدند و قول داده اند که تا آخر پای کار باشند و گروه قوی داشته باشیم.
بچه های ما در کار از هیچ کمکی دریغ نمی کنند به طوری که یک فرد معلول جسمی در یک نقطه شهر است که بچه ها دائم با او در ارتباط هستند و کارهای روزمره او شامل نظافت و خرید و … را انجام می دهند.
او از اینکه بچه ها عاشقانه کار و فعالیت می کنند می گوید و ادامه می دهد: بچه ها هیچ دریافتی و حق الزحمه ای نمی گیرند و کاملا جهادی و با عشق و علاقه کار می کنند. وقتی کاری شکل می گیرد هرکسی با هر توانی کمک می کند یکی آشپزی و یکی کار فنی آن هم بدون هیچ چشمداشتی که همه هم نتیجه کارشان را دیده اند و برای آنها منشا خیر بوده است.
گزارش از سیده فریده حسینی فرزام
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/و
خبرگزاری فارس - همدان: حرکت را آغاز کرده اند دیگر پای ماندن نیست باید بروند به هر جایی که لازم است تا لذت خدمت را بچشند. برای ما که از گروه های جهادی کم ننوشته ایم، این حضور و تلاش عجیب نیست، جز این که آنها دوباره داوطلبانه پا به میدان گذاشته اند تا حضورشان التیام بخش درد محرومان باشد و هدیه ای برای زندگی نیازمندان.
نامشان را آدم های خوب قصه جهادگری می نامیم، قهرمان هایی که بی نام و نشان برای کمک رسانی می شتابند و دست در دست هم یاری گر دست های ناتوان می شوند، آنجا که بدون هیچ چشمداشتی می گویند دعای خیر مردم برای ما بس است اما از مردم می خواهیم این دعا را هدیه به حضرت زهرا(س)کنند تا بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم ….این قشنگترین جمله ای است که می توان شنید اما حکایت عجیبی دارد که فقط باید تجربه کرد.
«سختی ها دیده نمی شود چه زمستان باشد چه تابستان فرقی نمی کند، کار ما به قدری انرژی بخش است که تاکنون کسی نشده روز اول بیاید و روزهای بعد انصراف دهد.» این را فرمانده بسیح پایگاه مقاومت شهید خادم پر می گوید کسی که سال هاست با بچه های بسیجی این پایگاه، گروه جهادی راه انداخته اند و عشق و لبخند و زندگی را به مردم محروم هدیه کرده اند.
گاهی مدرسه ای را تعمیر کرده اند، گاهی خانه ای را بازسازی کرده اند و گاهی داس به دست گرفته و در روستایی دور به کمک کشاورز پیری که توان درو کردن محصولش را نداشته، شتافته اند.
شاید برخی فکر کنند مگر می شود بدون دریافت هیچ حق الزحمه ای خود را وارد کارهای بزرگ و گاه خطرناک کرد که پاسخ را در صحبت های فرمانده درمی یابیم: اینها همه عمل به فرامین رهبری است و تا آخر پای کار هستیم.
پس از روزها هماهنگی بالاخره موفق شدم پای صحبت فرمانده گروه جهادی شهید خادم پر بنشینم گروهی که در خدمات عمرانی گروه های جهادی رتبه برتر را کسب کرده اند.
مهدی سیفیان صحبت های خود را اینگونه آغاز می کند: گروه جهادی شهید خادم پر پنج سالی می شود که در این حوزه مشغول به خدمت است و طی این سال ها به انحاء مختلف خدمات رسانی به مردم داشته است.
او ادامه می دهد: فعالان جهادی این پایگاه از سالیان قبل مشغول به کار بودند و فعالیت های عمرانی، علمی، آموزشی و فرهنگی داشتند اما برنامه های مذهبی و اعتقادی نیز داشتیم که تقویت بنیه اعتقادی مردم بود و توسط طلاب، افراد معتبر و دانشگاهی و کسانی که تاثیرگذار هستند، انجام می شود.
مسوول گروه جهادی شهید خادم پر می گوید: حدود پنج سال است یکی از مناطق را به صورت خاص هدف قرار دادیم که روستای مهدی آباد همدان از روستاهای حاشیه ای همدان است؛ در این روستا از سال ۹۵ یکسری فعالیت ها را شروع کردیم که یکی از آنها بهسازی مدرسه ای بود که دیوارهای پیش ساخته آن فرسوده و ریخته بود و توسط گروه جهادی بازسازی شد، ترمیم، مرمت و بهسازی خانه بهداشت مهدی آباد که خیلی رضایتمندی ایجاد کرد از دیگر اقدامات گروه جهادی است و موجب خرسندی اهالی محل شده است.
او با بیان اینکه مردم اهالی از ساماندهی خانه بهداشت روستا خیلی راضی بودند و شکرگزار این بودند که بچه های بسیجی در این منطقه کار کردند ادامه می دهد: قبل از بازسازی، حیاط خانه بهداشت به گونه ای بود که اهالی برای عبور از آن باید از لابه لای تیغ، خاک و سنگ عبور می کردند که بسیار سخت بود اما بچه ها دیوارکشی، بهسازی باغچه و کف سازی و پیاده راه آن را کار کردند.
از او پرسیدم غیر از روستای مهدی آباد در سایر مناطق هم کار کرده اند که اگر کاری انجام شده چه اقداماتی بوده که پاسخ می دهد: بله ما در مناطق مختلفی کار کردیم مثلا در روستای ابرو و مزدقینه در سیلی که یکی دو سال قبل رخ داد، برخی خانه ها به دلیل فرسودگی دچار تخریب شده و وضعیت مناسبی نداشتند که بچه ها وارد عمل شده و مرمت کردند به طوری که بچه های گروه جهادی ابتدا سریع خانه را تخلیه کردند تا آوار سر کسی نریزد، وقتی خانه تخریب شد با کمک خود مردم همت کردند و مجدد خانه را ساختند.
تامین هزینه های گروه های جهادی برایم سوال است پرسیدم چگونه تامین اعتبار می کنید که می گوید: بخش ناچیزی از پول کمک سازمانی است، اما بعضا از خود مردم و خیرین نیز کمک گرفته می شود مثلا یکی می گوید من سنگ این خانه را تامین می کنم، یکی می گوید آهن این خانه را می دهد و … اینگونه بنا ساخته می شود.
سیفیان با بیان اینکه دو خانه در روستای ابرو و یکی در مزدقینه ساخته اند ادامه می دهد: در روستای سیمین و منطقه نایب احمد هم کارهای عمرانی داشتیم و در یکی از روستاهای مسیر امامزاده کوه و منطقه حصار همدان نیز یکی دو مدرسه را مرمت و بازسازی کردیم .
در یک مدرسه از روستاهای مسیر امامزاده کوه ساخت پله، کلاس ها و ترمیم میز و صندلی، خط کشی زمین ورزش و … انجام شد و علاوه بر آن کار فرهنگی هم برای مردم منطقه داشتیم.
مسوول گروه جهادی شهید خادم پر به ویزیت رایگان بیماران توسط تیم پزشکی گروه جهادی اشاره می کند و می گوید: ویزیت رایگان طرحی در گروه جهادی است که هنوز هم ادامه دارد به طوری که در مناسبت های مختلف و زمانی که نیاز است، با هماهنگی خانه بهداشت و مراکز بهداشتی گروه پزشکی که با ما همکاری دارند ویزیت رایگان در بخش های مختلف اطفال، بانوان و بزرگسالان در مناطق محروم انجام می شود؛ عرضه دارو را هم در برنامه داشتیم، بچه های جهادی در تامین دارو هم کمک کردند تا رایگان به دست نیازمندان برسد.
از همراهی مردم با طرح های گروه جهادی پرسیدم که ادامه می دهد: مردم از حضور بچه ها و کار جهادی راضی بودند و برای همین همراهی می کردند مثلا در کارهای عمرانی یکی خودش کمک می کرد، یکی فرزندش را برای کمک می فرستاد یا اینکه خانمی گفت: مواد غذایی بدهید ما برایتان غذا درست می کنیم، نانوایی بود که گفت: من چند روز نان رایگان بچه های جهادی را تقبل می کنم که این همراهی ها در موارد دیگری هم ادامه داشت.
آقای سیفیان در ادامه صحبت هایش در مورد تعداد اعضای تیم جهادی می گوید: تیمی که در روستای مهدی آباد ما را همراهی می کردند، ۲۰ نفر بودند ولی تعداد مجموعه ای که در چند منطقه کار عمرانی می کند به حدود ۱۵۰ نفر می رسد.
وقتی می پرسم تیم شما جوان هستند یا از همه اقشار حضور دارند اینگونه پاسخ می دهد: ترکیب تیم ما اغلب جوان است اما افرادی هم در سنین میانسال همراه ما هستند حتی از بانوان هم در گروه جهادی ما حضور دارند که در تهیه جهیزیه، سیسمونی و مشاوره فعالیت می کنند ولی نحوه کار و ماموریت آنها جداست.
او یادآوری می کند همه اعضای تیم های جهادی بچه های بسیجی هستند اما خیرینی هم داریم که بسیجی هستند مثلا جوشکار، بنا و سایر کسانی هم بودند که خود آمده و اعلام می کردند ما چند روز برای شما رایگان کار می کنیم.
به قدری کارشان جذاب و خاطره انگیز است که خواستم خاطره ای را از فعالیت هایشان تعریف کنند که می گوید: همه ایام گروه جهادی خاطره است هر لحظه و هر روزش. اما در یکی از روستاهای مسیر امامزاده کوه بچه ها مشغول کار بودند که جای استراحت و خواب نداشتند، روزی یکی از اهالی آمد و گفت: برای استراحت به منزل ما بیایید که وقتی رفتیم همه وسایل را هم فراهم کرده بود و این برای ما جالب بود که مردم چقدر از این کار جهادی استقبال کردند و این کار به دل بچه ها خیلی چسبید چون واقعا سخت بود.
بچه های ما برای کمک از هیچ کاری دریغ نمی کنند مثلا کشاورز سالخورده ای بود که کسی را نداشت برایش گندم را بچیند و به لحاظ شیبدار بودن زمین هم ماشین آلات کشاورزی قادر به کار نبود.
بچه ها را به آن روستا اعزام کردیم و آنها با داس و با سختی تمام و دستان زخمی محصول کشاورز را درو کردند که کار بسیار سختی بود.
از سختی کارشان در گرما و سرما که پرسیدم گفت: سختی کار دیده نمی شود چه زمستان باشد چه تابستان برای ما فرقی نمی کند چون کاری که با دل و به خاطر دل انجام دهی سختی کار را متوجه نمی شود و ما هم که برای محرومان و نیازمندان کار می کنیم این سختی ها را به جان می خریم.
شاید سختی ها در جسم بچه ها دیده می شد اما به لحاظ روحی آنقدر انرژی داشتند که ندیدیم و نداشتیم کسی روز اول بیاید و روزهای بعد بگوید من نیستم چون اقبال و رضایت و لبخند مردم را می دیدند ادامه می دادند.
سیفیان در ادامه صحبت های خود به فعالیتی که هم اکنون مشغول هستند اشاره می کند و می گوید: در حال حاضر یکی از برنامه های ما کمک های مومنانه است که تداوم دارد و از ابتدای سال نیز بچه ها خیز خوبی را برداشتند.
از ابتدای سال مجموعه شهید خادم پر پنج هزار بسته معیشتی با رقم یک و نیم میلیارد تومان توزیع کرده اند که هنوز هم ادامه دارد و بچه ها با کار منسجم برای دهه فجر برنامه ریزی می کنند.
او به اجرای طرح شهید سلیمانی نیز اشاره می کند و ادامه می دهد: تیمی از گروه جهادی ما هم اکنون در مراکز بهداشتی و خانه بهداشت در زمینه غربالگری و کنترل کرونا فعالیت می کنند که برای ادامه کار نیز برنامه ریزی خوبی شده است.
از فعالیت های آنها از زمان شیوع کرونا پرسیدم که بیان می کند: بچه ها پویش جمع آوری کمک را قبل از ابلاغیه رسمی داشتند که این فعالیت ها شامل یک بخش کمک به نیازمندان بود و یکسری هم شامل کسانی بود که در ایام کرونا با از دست دادن شغل دچار مشکلاتی شدند.
در ایام کرونایی توزیع کمک معیشتی و حضور در بیمارستان و مراکز بهداشتی و کمک به پرسنل نیز از دیگر فعالیت های آنها بود و علاوه بر اینها کارهای عمرانی و فرهنگی را در مناطق هدف نیز دنبال می کردند .
کارهای خستگی ناپذیر و فعالیت های گسترده این گروه جهادی واقعا شنیدنی است بنابراین پرسیدم تا چه زمانی این کارها را ادامه می دهید که پاسخ می دهد: برای این خدمتگذاری جهادی زمان نمی توان تعیین کرد، بچه ها هدفگذاری را در ذهن خود دارند و تا زمانی که نیاز باشد پای کار هستند که منشا این عشق به خدمت نیز از ارادت به رهبری و عمل به فرامین حضرت آقا سرچشمه دارد.
تا زمانی که کشور به کمک های ما نیاز داشته باشد، هستیم و این مجموعه قطره ای است از جریان بزرگی که پای کار هستند. اما نکته ای که در این جهادگری ها نهفته است اینکه خیلی از فعالیت هایی که بچه های جهادی در دست می گیرند، بسیاری از دلخوری و نارضایتی های مردم از برخی عملکرد مسوولان را پاک می کند و نقطه قوت کار ماست.
می گویم برای کار و فعالیت هایتان چه اهدافی را ترسیم کرده اید که پاسخ می دهد: هدف ما اعتلای انقلاب اسلامی است و هدفی که انقلاب ترسیم کرده. کمک به مستضعفین کمک به بدنه نظام و جزو اهداف گروه های جهادی است.
رمز موفقیت در اقداماتی که تاکنون داشتند را پرسیدم که پاسخ داد: واقعا پرکار بودن بچه ها یکی از مهمترین رموز موفقیت کار ماست که البته در زندگی خود آنها نیز تاثیر داشته به طوری که اذعان دارند از زندگی یکنواخت وارد جامعه متنوعی شده اند.
در قالب گروه های جهادی ارتباطات صمیمی شده و حرفه جدیدی را یاد گرفتند به طوری که وقتی برخی دانش آموزان بسیجی همراه گروه های جهادی در همین فعالیت ها حرفه ای را آموخته اند که با علاقمندی اکنون آن را دنبال می کنند.
او از لذت کار جهادی می گوید و ادامه می دهد: بچه ها در این کار خود را می سازند به طوری که گاهی فردی شاید مرفه هم باشد اما وقتی به خانواده نیازمندی کمک می کند با درد او آشنا می شود و بودن در این مسیر و کمک به همنوع منجر به خودسازی آن فرد می شود.
یکی دیگر از لذت های کار جهادی دعای خیر مردم است که بارها هم گفتیم که اگر دعایی دارید تقدیم حضرت زهرا(س) کنید تا ما را در ادامه این مسیر کمک کند. بعد از اتمام کار بچه ها احساس می کنند که بهترین کار را در یک مقطع زمانی انجام داده اند، احساس می کنند دلشان خالی و سبک است و به لحاظ معنوی رشد بهتری را پیدا کرده اند.
گروه جهادی شهید خادم پر رتبه برتر را در کشور کسب کرده که پرسیدم چگونه به این رتبه دست یافتید که پاسخ داد: این لطف پروردگار بوده و در ادامه بیشتر حاصل پای کار بودن و اخلاص و پشتکار بچه ها بوده که باعث شده گروه های جهادی موفق باشند. بچه ها قول و قرار سختی با خود گذاشتند تا به اینجا رسیدند و قول داده اند که تا آخر پای کار باشند و گروه قوی داشته باشیم.
بچه های ما در کار از هیچ کمکی دریغ نمی کنند به طوری که یک فرد معلول جسمی در یک نقطه شهر است که بچه ها دائم با او در ارتباط هستند و کارهای روزمره او شامل نظافت و خرید و … را انجام می دهند.
او از اینکه بچه ها عاشقانه کار و فعالیت می کنند می گوید و ادامه می دهد: بچه ها هیچ دریافتی و حق الزحمه ای نمی گیرند و کاملا جهادی و با عشق و علاقه کار می کنند. وقتی کاری شکل می گیرد هرکسی با هر توانی کمک می کند یکی آشپزی و یکی کار فنی آن هم بدون هیچ چشمداشتی که همه هم نتیجه کارشان را دیده اند و برای آنها منشا خیر بوده است.
گزارش از سیده فریده حسینی فرزام
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/و
گفتگو با هوش مصنوعی
💬 سلام! میخوای دربارهی «روایت خادمی گروه جهادی «خادم پر» / دعای بدرقه راهمان، تقدیم حضرت زهرا(س) …» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.