مردم نگران کمبود کالای شب عید نباشند



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، بعد از اصلاح قیمت بنزین مسئولان در خراسان جنوبی در تلاش هستند تا مردم نگرانی از بابت افزایش قیمت ها و کمبود کالاهای اساسی نداشته باشند از این رو تلاش می کنند با توزیع کالاهایی تنظیم بازار قمیت ها را در حالت تعادل قرار داده و مانع از سوء استفاده دلالان شوند.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: بحث تظیم بازار و توزیع اقلام اساسی در یک ماه اخیر با توجه به تغییرات نرخ بنزین با حساسیت بیشتری در سطح استان پیگیری می شود که در این راستا مهمترین موضوع کمبود برنج پاکستانی در سطح استان بود.

الیاس جویبان با بیان اینکه همه ساله همزمان با فصل برداشت برنج ایرانی ورود برنج خارجی در کشور ممنوع می شود گفت: این موضوع تا ۱۵ آبان ماه ادامه دارد که امسال هم ممنوعیت واردات را در سطح کشور داشتیم.

وی با بیان اینکه در حوزه برنج هندی هیچ گونه مشکل و کمبودی در استان نبوده است افزود: در حوزه برنج پاکستانی کمبود شدیدی احساس شد که در این راستا درخواست سهمیه برنج به خراسان جنوبی داشتیم که خوشبختانه ۴۰۸ تن برنج مرغوب پاکستانی با قیمت هر کیسه ۱۰ کیلوگرمی ۸۹ هزار تومان در مرحله نخست به این استان تخصیص پیدا کرد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه کار توزیع این میزان برنج از شنبه هفته گذشته در سطح استان آغاز شد بیان کرد: در این راستا ۱۵۰ تن در مرکز استان و به هر شهرستان نیز ۲۴ تن تعلق گرفت که با توزیع این برنج ها سطح قیمتی آن در بازار کاهش یافت.

توزیع ۲۱۲۷ تن برنج در استان از ابتدای سال

جویبان با بیان اینکه طبق تاکید مسئولان ستاد تنظیم بازار استان این روند در بازار ادامه دارد تصریح کرد: ۳۶۰ تن روز گذشته و ۲۶۸ تن نیز امروز سهمیه برنچ پاکستانی به استان تعلق گرفت که برای توزیع در هفته جاری و هفته آینده به فروشندگان داده می شود که در این راستا مشکلی جهت تامین برنج پاکستانی در استان نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه از امروز توزیع محموله دوم آغاز می شود گفت: سهم برنج هندی برای استان نیز ۵۴۱ تن بود که تاکنون ۳۵۰ تن جذب شده و مابقی چون متقاضی نداشته هنوز جذب نشده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه از ابتدای امسال بالغ بر ۲ هزار و ۱۲۷ تن برنج در سطح استان توزیع شده است ادامه داد: برنج ها در مرکز استان در بین ۱۶۰ مرکز واحد صنفی و خرده فروشی تقسیم و توزیع می شود و از طریق تماس با تلفن ۱۲۴ آدرس مراکز توزیع نزدیک به محل زندگی خود را دریافت کنند.

جویبان با بیان اینکه سهمیه اول توزیع شده، سهمیه دوم در حال انجام و سهمیه سوم در حال جذب است ظهار داشت: هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد و مردم از احتکار خانگی جلوگیری کرده و نگران شب عید نیز نباشند چرا که دوباره تامین می شود.

توزیع ۶۱۰۰ تن شکر در استان

وی با اشاره به توزیع شکر در استان نیز گفت: از ابتدای امسال ۶ هزار و ۱۰۰ تن شکر در سطح استان توزیع شده که در بسته های ۹۰۰ گرمی و یک کیلوگرمی توزیع می شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه قیمت شکر قبلا برای مصرف کننده ۳ هزار تومان بود ادامه داد: اما با تغییر ارز شکر به ارز نیمایی این قیمت برای مصرف کننده به ۴ هزار و ۷۰۰ تومان افزایش یافت.

جویبان با بیان اینکه ۴۸۲ تن شکر در حال توزیع داریم گفت: ۲۴۴ تن سهمیه جدید نیز از محل با تنظیم بازار به استان تخصیص پیدا کرده که توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به توزیع گوشت مرغ منجمد نیز افزود: سهمیه ستاد تنظیم بازار استان ۱۴۰ تن بوده که اگر کسی می خواهد تحویل می دهیم اما چون قیمت آن با مرغ گرم تفاوتی نداره متقاضی ندارد و قیمت هر کیلومرغ گرم برای مصرف کننده نیز بالغ بر ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان است که در مراکز عرضه مستقیم به صورت روزانه در حال توزیع است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به توزیع گوشت قرمز نیز گفت: با توجه به افزایش دام زنده قیمت هر کیلو گوشت گوسفند از ۸۵ هزار تومان به ۷۵ هزار تومان و در برخی فروشگاه ها به ۶۸ هزار تومان کاهش یافته است.

۱۱۰۰ تن میوه برای شب عید در استان ذخیره می شود

جویبان با اشاره به ذخیره میوه شب عید استان بیان کرد: در این زمینه هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و ۶۵۰ تن پرتقال تامسون و والنسیای جنوب و ۴۵۰ تن سیب زرد و قرمز با کیفیت برای شب عید در استان ذخیره سازی خواهد شد.

وی با بیان اینکه در مجموع یک هزار و ۱۰۰ تن میوه خریداری و ذخیره سازی می شود گفت: توزیع این میوه ها از اسفند ماه در استان آغاز و تا نیمه فروردین ماه ادامه خواهد داشت که پیش بینی می شود با توجه به افزایش برداشت، قیمت از سال گذشته پایین تر باشد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی در ادامه به بحث مشاغل خانگی اشاره و تصریح کرد: در ۸ ماهه امسال ۳۴۶ فقره مجوز مشاغل خانگی در استان صادر شده که ۲۲۷ نفر با مبلغ ۲۱ میلیارد ریال به بانک های عامل معرفی شدند که ۹۹ نفر تاکنون وام دریافت کردند.

وی از برگزاری ۵ دوره آموزشی برای ۱۵۰ بافنده فرش خبر داد و گفت: شرکت تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستباف استان در نمایشگاه تهران نیز از دیگر اقدامات خوب بوده که همان روز اول فرش خود را در این نمایشگاه به فروش رساندند.

اختصاص ۳ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان فرش استان

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از اختصاص ۳ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان فرش خبر داد و اظهار داشت: در این راستا ۳۰۰ نفر هر کدام به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به صندوق کارآفرینی امید معرفی و از مزایای آن بهره مند شدند.

جویبان از برگزاری چهاردهمین دوره المپیاد فرش دستباف کشور در بهمن ماه به میزبانی استان خبر داد و گفت: ۹۰ درصد فرش استان صادر می شود و سالانه ۱۶۰ هزار مترمربع فرش در استان به ارزش ۱۴۵ میلیارد تومان تولید می شود که بیش از ۱۰۰ هزار مترمربع آن صادر شده و ۱۰ میلیون دلار ارزآوری دارد.

انتهای پیام/۲۵۳/ ع

پرسش و پاسخ در مردم نگران کمبود کالای شب عید نباشند

گفتگو با هوش مصنوعی