ارتباط دستگاه قضا با رسانه های گروهی تقویت می شود



به گزارش خبرگزاری مهر، جواد بابایی در آیین اختتامیه جشنواره عدلیه و رسانه یزد به اهمیت اطلاع رسانی دقیق و مبتی با قانون اشاره کرد و افزود: بهره گیری از ظرفیت نخبگان و انجام امور بر مدار قانون نقش مهمی در انعکاس دقیق اخبار و گزارشات و موجب اعتمادبخشی به مردم است .

وی با بیان اینکه در سند تحول قوه قضاییه توجه و استفاده حداکثری از ظرفیت رسانه های گروهی به صورت خاص مدنظر قرار دارد ادامه داد: برای معرفی چهره واقعی این دستگاه و ارایه خدمات به عموم و انعکاس فعالیت ها بیش از گذشته از رسانه های مختلف گروهی استفاده می شود.

معاون دادستان کشور با اشاره به اینکه جریان های معاند نظام با خبرسازی های جعلی و کذب برای رسیدن به اهداف خود علیه نظام و اشخاص استفاده می کنند، عنوان کرد: باید دستگاه قضا با فعالیت های فرهنگی و رسانه ای مناسب در پیشگیری و مقابله با این اقدامات ماموریت خود را انجام دهد.

بابایی گفت: ایجاد اتاق فکر برای مقابله با اخبار جعلی جزو موارد اساسی است که باید در قوه قصاییه شکل بگیرد و با همکاری رسانه های گرهی و تقویت آن و بهره گیری از نخبگان برای رسیدن به اهداف و خدمت بیشتر و بهتر به مردم تلاش مضاعف صورت گیرد .

معاون فضای مجازی دادستان کشور به طرح اخیر مجلس در مورد صیانت از کاربران در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: هدف اصلی طرح حمایت از مردم و کسب و کارها در کشور است در حالی که باید قبل از طرح آن برای آگاهی مردم به نحو مناسب اطلاع رسانی صورت می گرفت.

بابایی بیان کرد: یکی از کم هزینه ترین و بهتربن راه برای ارتباط برون سازمانی با آحاد مردم و انعکاس خدمات و فعالیت ها، بهره گیری از رسانه های گروهی است و این زمینه در قوه قضاییه وجود دارد و تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته و با قوت همچنان ادامه دارد.

وی گفت: رسانه های گروهی مختلف با روش اقتاعی در تحقق عدالت و رسیدن به اهداف نقش آفرین هستند و باید بنحو درست از تمامی ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای برای اطلاع رسانی و همکاری و خدمت به جامعه در نظام اسلامی بیش از قبل استفاده کرد.

این مسئول، آگاهی بخشی به مردم با استفاده از رسانه های گروهی موجب پیشگیری از وقوع جرایم در جامعه است و احیای حقوق عامه موجب کاهش ناهنجاری ها و آسیب های فرهنگی و اجتماعی است و باید برای تحقق اهداف شاهد توسعه و استفاده ار ظرفیت رسانه ها باشیم .

بابایی گفت: تقویت ارتباط دستگاه قضا با رسانه های گروهی در رسیدن به سند تحول جزو اهداف و ضروریات است و تاکنون گام های مهمی در این عرصه خطیر برداشته شده و این روند با قوت و برگراری برنامه های مختلف در سطح کشور ادامه دارد.

گفتمان سازی جزو برنامه های اصلی سند تحول قضائی است

رئیس کل دادگستری یزد نیز در این مراسم با تبریک روز خبرنگار و تشکر از همراهی و همکاری با این مجموعه در سطح استان گفت: برگزاری این جشنواره فرصتی است تا به بهانه تبین برنامه ها و دستاوردهای دستگاه قضا، از رسانه ها تجلیل به عمل آید.

غلامعلی دهشیری با بیان اینکه گفتمان سازی جزو اهداف و برنامه های اصلی سند تحول قضایی است، افزود: ترسیم و تبیین چهره دستگاه قضایی نیازمند همکاری رسانه هاست و در این زمینه طی سال های اخیر گام های بلندی برداشته شده و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به شروع فعالیت دولت جدید عنوان کرد: مردم و نخبگان باید به دولت جدید مردمی و تحول خواه کمک کنند تا نظام و انقلاب اسلامی به قوت وظایف دینی، ملی و انقلابی خود عمل کند.

رئیس کل دادگستری یزد همچنین پیام رییس قوه به مناسبت برگزاری اولین جشنواره رسانه و عدلیه را قرائت کرد.

در پایان این جشنواره به برگزیدگان سه بخش اصلی، ویژه و رسانه در خصوص مسائل قضایی و فرهنگی، لوح، تندیس و هدایایی تقدیم شد.

پرسش و پاسخ در ارتباط دستگاه قضا با رسانه های گروهی تقویت می شود

گفتگو با هوش مصنوعی