توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی مرتعی مستعد سمنان



ایسنا/سمنان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان از توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی مرتعی این شهرستان خبر داد و با اشاره به اهمیت کشت این گیاهان دارویی از کشت گیاهان دارویی به مثابه تیری و دو نشان نام برد و گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی هم به تقویت پوشش گیاهی و رویارویی با بیابان زایی و هم به افزایش درآمد و بهبود اقتصاد خانوارها و بهره برداران روستایی کمک می کند.

معصومه منظمی روز ۲۴شهریورماه از برنامه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان به منظور تقویت پوشش گیاهی و کمک به معیشت خانوارها خبر داد و اظهار کرد : در همین راستا امسال تفاهمنامه ای با هدف ایجاد درآمد برای بهره برداران بین منابع طبیعی شهرستان و شرکت تعاونی فراگیر کشاورزی و منابع طبیعی و شرکت تعاونی شترداران سمنان به امضا رسیده است.

این مدیر با اشاره به ظرفیت بالای استان سمنان در حوزه گیاهان دارویی بیان کرد: بیش از ۲هزار و ۳۰۰ گونه از گیاهان کشور دارای خواص دارویی، عطری و صنعتی هستند که استان سمنان واجد ۱۳۰ گونه از آن است.

وی با اشاره به نقش تقویت پوشش گیاهی در بیابانزدایی گفت: برنامه ریزی برای توسعه کشت گیاهان دارویی در ۳۷۵ هکتار از مراتع این شهرستان دنبال می شود.

منظمی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست های ابلاغی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در خصوص کشت و توسعه گیاهان دارویی در مراتع، مناطق هدف با مشارکت دامداران و نظارت کارشناسان فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مکان یابی شد.

وی با بیان اینکه تعیین گونه ها، تهیه و تنظیم نقشه ها، انعقاد قراردادها و تامین نهاده ها برای توسعه کشت گیاهان دارویی در عرصه های مرتعی سمنان انجام شده است، افزود: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در عرصه های مرتعی این شهرستان از اوایل پاییز امسال آغار می شود.

وی ادامه داد: باریجه، بادام کوهی، وشق و زیره کوهی از جمله گونه های پیش بینی شده برای توسعه کشت گیاهان دارویی در قالب طرح های کپه کاری در مراتع شهرستان سمنان است.

منظمی تصریح کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی سازگار با شرایط آب و هوایی هر منطقه علاوه بر تقویت پوشش گیاهی و تولید علوفه بیشتر، در حفاظت خاک و جلوگیری از فرسایش و افزایش درآمد بهره برداران است.

منظمی خاطرنشان کرد: سال گذشته توسعه کشت گیاهان دارویی در ۵۰۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی در شهرستان سمنان انجام شد.

رئیس منابع طبیعی سمنان بیان کرد: زمان کاشت گیاهان دارویی از مهرماه آغاز و تا پایان فصل پاییز ادامه دارد و زمان برداشت گیاهان دارویی از اوایل مرداد تا اواخر شهریور است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی مرتعی مستعد سمنان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.