ایجاد <span class="text danger">۲</span> مسیر بین المللی به <a href="/fa/dashboard/ class="text info">امارات</a> و <a href="/fa/dashboard/ class="text info">عمان</a> از <a href="/fa/dashboard/ جنوبی" class="text info">بنادر جنوبی</a> / نوسازی ناوگان شناور های مسافری در دستور کار قرار گرفت



مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان مطرح کرد؛

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، الله مراد عفیفی پور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در حاشیه همایش بین المللی توسعه چابهار در جمع خبرنگاران با بیان اینکه استان هرمزگان ظرفیت های بی شماری در حوزه گردشگری دریایی و مسافرت های دریایی دارد گفت: در طول سال گردشگران بسیار زیادی وارد این استان می شوند به همین منظور سازمان بنادر و دریانوردی برای استفاده بهینه و توسعه ظرفیت گردشگری برنامه های متعددی را در سال های اخیر اجرا کرده است.

وی افزود: از سال گذشته تا کنون ساخت و نصب اسکله های شناور در ۹ نقطه انجام شد و در ۷ نقطه از استان هرمزگان هم در حال ساخت و نصب اسکله های شناور هستیم. در ۶ نقطه دیگر هم در حال تکمیل زیرساخت های اسکله هستیم که ۹۰ درصد آن انجام شده و تا آغاز سفر های نوروزی ساخت آن ها به اتمام می رسد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: با اجرا و نصب این اسکله ها پتانسیل و ظرفیت بالقوه گردشگری استان به بالفعل تبدیل می شود و ما امروزه شاهد تقاضای زیاد گردشگری در ایام پیک سال هستیم.

بیشتر بخوانید: آغاز دور جدید ایفای نقش چابهار در حمل ونقل و ترانزیت کالا/ چابهار به قطب تجاری کشور تبدیل می شود

وی به تعطیلات بهمن ماه و استقبال بسیار زیاد مسافران اشاره کرد و گفت: در تعطیلات دهه فجر امسال بیش از یک میلیون نفر به این استان سفر کردند و ۵۰۰ هزار تردد خودرویی به این جزیره انجام شد.

عفیفی پور با بیان اینکه استقبال زیاد مسافران نشان دهنده آن است که ظرفیت گردشگری در این استان بسیار بالا است گفت: سازمان بنادر و دریانوردی برای استفاده از این ظرفیت ها زیرساخت های بهینه ای انجام داده البته ما تا به امروز توسعه این ظرفیت ها را متوقف نکرده ایم و برنامه های دیگری را با همکاری سایر سازمان ها از جمله سازمان گردشگری در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان یادآوری کرد: سازمان گردشگری این ظرفیت ها را معرفی و در حال توسعه زیرساخت ها هست تا مردم بتوانند از این ظرفیت ها بیشتر استفاده کنند.

وی به استقبال مسافران در ایام نوروز ۹۸ اشاره کرد و گفت: پیش بینی می شود میزان مسافران در نوروز ۹۸ بیشتر از نوروز ۹۷ باشد به طوری که سال گذشته رکورد تردد روزانه ۱۳ هزار نفر از بندر شهید حقانی بود، اما در همین تعطیلات دهه فجر به رقم ۱۴ هزار و ۲۰۰ نفر در روز رسیدیم.

عفیفی پور توضیح داد: جزیره هرمز هم اکنون به مقصد جدید گردشگری تبدیل شده و ما با ایجاد زیرساخت های گردشگری از سوی سازمان بنادر توانستیم ۲ برابر جمعیت جزیره هرمز گردشگر وارد این منطقه کنیم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به قیمت گذاری حمل خودرو و افزایش قیمت شناور اشاره کرد و افزود: سازمان بنادر درباره قیمت گذاری حمل خودرو عوارض ورود به مناطق آزاد، سال ساخت خودرو هایی که به منطقه آزاد وارد می شود و میزان ماندگاری خودرو ها در مناطق آزاد دخل و تصرفی ندارد.

وی بیان کرد: هیچ برنامه ای برای افزایش قیمت ها نداریم تعرفه های بندری که وجود دارد در ابتدای هر سال اعمال می شود اساسا فعالیت بنادر ما هیچ آورده ای از نظر درآمدی برای سازمان بنادر ندارد و صرفا برای ادای تکلیف و مسئولیت های اجتماعی سازمان بنادر است.

عفیفی پور افزود: تعرفه های بخش مسافری سازمان بنادر بسیار اندک و نزدیک به صفر است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان تصریح کرد: ۱۲ مسیر دریایی گردشگری و مسافرتی در استان هرمزگان داریم که تا به امروز بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ صندلی شناور آماده کرده ایم و ظرفیت حمل ۳ هزار خودرو را ایجاد کرده ایم؛ البته ظرفیت ها متغییر است و ممکن است در برخی از ایام با تعمیرات کشتی میزان ظرفیت ها کاهش یا افزایش یابد.

وی به ایجاد مسیر های بین المللی از جزایر قشم اشاره کرد و گفت: ۲ مسیر بین المللی هم از بندر شهید باهنر به امارات و از قشم به عمان ایجاد کرده ایم البته تعداد سفر های بندر بهمن به عمان کم شده و در هفته ۳ برنامه سفر از بندر شهید باهنر به بنادر امارات داریم.

عفیفی پور افزود: تاکنون من درخواستی از سوی شرکت های کشتیرانی مسافری برای افزایش قیمت شناور ها دریافت نکرده ام.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به نرخ و میزان ارائه سوخت شناور ها اشاره کرد و گفت: شناور هایی که بین جزیره هرمز و قشم تردد می کنند مشکلی برای نرخ سوخت ندارند در سفر های داخلی شرکت پخش فرآورده های نفتی بر اساس فرمولی میزان سوخت آن ها را تعیین می کند و مشکل سوخت نداریم.

وی با بیان اینکه سفر های خارجی هم با شناور سانی توسط کشتیرانی والفجر انجام می شود افزود: این اقدام هم بر مبنای فرمول های شرکت نفت سوخت دریافت می کند.

عفیفی پور به تور های دریای اشاره کرد و گفت: تشکیل تور های دریایی بر عهده سازمان میراث فرهنگی است، اما امکانات و زیرساخت های آن توسط سازمان بنادر ایجاد شده است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با بیان اینکه ظرفیت بندر شهید حقانی ۱۲ میلیون نفر در سال است گفت: هم اکنون ظرفیت مناسبی در این بندر برای خدمات دهی گردشگری وجود دارد و مسیر های آن به جزیره قشم و هرمز است.

وی به فروش الکترونیکی بلیت شناور ها اشاره کرد و گفت: هم اکنون در جزیره های قشم، هرمز و بندر شهید حقانی امکان خرید الکترونیکی بلیت وجود دارد و بلیت اینترنتی هم از طریق سایت سازمان بنادر امکان پذیر است و هم اکنون این امکان در سایت باز شده است.

عفیفی پور در پاسخ به سئوال باشگاه خبرنگاران جوان درباره ورود ناوگان جدید شناور مسافری گفت: این موضوع را در دستور کار خود قرار داده ایم و نوسازی شناور ها یکی از برنامه های مهم ما به شمار می رود.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان توضیح داد: برخی شناور هایی که از نظر سن و سال شرایط استاندارد را نداشته اند را از ناوگان خارج کرده ایم و امسال استاندارد های بیشتری را در بخش شناور مسافری اعمال خواهیم کرد.

انتهای پیام/

ایجاد ۱۲ مسیر دریایی گردشگری در جنوب ایران
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ایجاد ۲ مسیر بین المللی به امارات و عمان از بنادر جنوبی / نوسازی ناوگان شناور های مسافری در دستور کار قرار گرفت» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.