تجاری سازی پژوهش های دانشگاهی / همت بلند دانش بنیان ها برای حل مشکلات کم آبی



به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دیدن فیلم کودک زابلی در روزهای گرم تابستان که با گریه و دردمندانه می خواهد فکری برای بی آبی این منطقه و وضعیت هشداردهنده شهرهای جنوبی و شرقی کشور کنند؛ آه از نهاد همگان برآورد و بلافاصله تشکل های مردمی و دولتی برای رفع این معضل تشکیل شد. هرچند که این اقدامات ضرب العجل گونه و پرشتاب می تواند مرهمی موقتی و کوتاه برای این گونه مشکلات باشد؛ اما راه چاره نیست.

ایران را کشوری خشک و محصور شده در کمربندی خشک کره زمین می دانیم اما این معضل همیشگی راه کارهایی دارد و می توان با اتخاذ تصمیماتی درست و فناورانه اقدام به مدیریت آن کرد و از دل این تهدید پیش آمده برای کشور فرصتی بی نظیر و ظرفیتی دانشی بیرون کشید. استفاده از توان فناوران و دانشمندانی که در شرکت های دانش بنیان و خلاق، آمادگی کاملی دارند تا با نوآوری ها و ظرفیت های خود به این مشکلات پاسخی ماندگار دهند؛ یکی از این ظرفیت های موجود در کشور است.

بر همین اساس نیز کارگروه تخصصی توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درصدد برآمده است تا با افزایش سهم تولید محصولات دانش بنیان و خدمات مبتنی بر دانش و فناوری داخلی، این تلاش ها را در کشور کاربردی تر کند.

اقداماتی که به تجاری سازی ایده ها و به کارگیری آنها در حل معضل خشکسالی و کمبود آب در کشور کمک می کند و راهی اساسی و مرهمی ماندگار بر زخمی است که می تواند نسل آینده کشور را با مخاطرات جدی روبرو کند.

این کار در کنار کاربردی کردن و تجاری سازی نتایج حاصل از پژوهش های مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی قرار می گیرد تا پیوندی عمیق میان صنعت، دانشگاه و فناوران شکل گیرد و کشور از عوائد آن بهره مند شود.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تجاری سازی پژوهش های دانشگاهی / همت بلند دانش بنیان ها برای حل مشکلات کم آبی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.