اشتغال سرپرستان خانوار در ۴۸۶ کارگاره تولید ماسک / تولید روزانه یک میلیون ماسک



فرمانده بسیج وزارتخانه ها و ادارات گفت: سرپرستان خانوار در ۴۸۶ کارگاه اقدام به تولید روزانه یک میلیون ماسک در شرایط کرونا می کنند.

سیدحمیدرضا قریشی فرمانده بسیج وزارتخانه ها و ادارات در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: ۳۱ مرکز در زیرمجموعه ادارات و ۸۶ حوزه بسیج و ۱۲۰۰ پایگاه در زیرمجموعه بسیج پایگاه ها و ادارات فعالیت می کنند، اکنون با کمک بسیجیان و سایر کارمندان مبالغی جمع آوری شده و با تهیه بسته های معیشتی بین خانوارهای نیازمند توزیع می شود.

وی گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در مورد کمک های مؤمنانه، سعی می کنیم بسته های غذایی برای خانوارهای نیازمند تهیه و توزیع کنیم.

به گفته قریشی در مرحله اول در اسفند ماه سال گذشته کمک های مؤمنانه توزیع شد، همچنین یکی از کارهای بسیج کمک به تولید ماسک با استفاده از کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای بود که در ۴۸۶ کارگاه سرپرستان خانوارها برای تولید ماسک به کار گرفته شده اند که روزانه یک میلیون ماسک بهداشتی و گان پرستاران تولید می کردند.

وی گفت: روزانه یک میلیون ماسک و ۳ هزار گان تولید شد و در سراسر کشور توزیع شد، به گونه ای که ظرف دو ماه حدود ۵۰ میلیون ماسک در این کارگاه ها توسط سرپرستان خانوار تولید و در کشور توزیع شد.

به گفته فرمانده بسیج وزارتخانه ها و ادارات برای کمک های مؤمنانه همه افراد فعال در این امر خداپسندانه به صورت خودکار و داوطلبانه وارد شدند و بسته های کمک مؤمنانه طی همایشی در ورزشگاه شهید شیرودی در اسفند ۹۸ به نمایش گذاشته شد.

قریشی با بیان اینکه تا کنون سه مرحله توزیع کمک های مؤمنانه انجام شده است گفت: بار اول در ۲۲ بهمن سال قبل بار دوم در اسفند ماه و بار سوم نیز در آذر ماه ۹۹ کمک های مؤمنانه انجام شد.

وی گفت: کسانی که کمک می کنند الزاما بسیجی نیستند، البته از بین ۳۰۰ هزار کارمند در استان تهران ۱۷۶ هزار بسیجی هستند، اما در بحث کمک مؤمنانه همه داوطلبانه وارد می شوند.

فرمانده بسیج وزارتخانه ها و ادارات در مورد اینکه خانوارهای نیازمند چگونه شناسایی می شوند، گفت: سیستم سازندگی در وزارتخانه ها وجود دارد که خانوارهای بی بضاعت و کم درآمد چشم در محدوده همسایگی اداره و یا وزارتخانه باشند و حتی برخی از کارمندان خدماتی خود وزارتخانه ها نیز شناسایی و کمک های مؤمنانه بین آنها توزیع می شود، همچنین از ظرفیت خاص سپاه استان تهران هم استفاده می کنیم و کمک های مؤمنانه بر اساس کدملی که در سامانه ای طراحی شده است، بین افراد توزیع می شود، به این صورت که مثلا یک خانوار دو بار کمک دریافت نکند، یا برخی از خانوارها از قلم نیفتند.

قریشی همچنین گفت: یکی دیگر از فعالیت های بسیج ادارات و وزارتخانه ها این است برای حفظ شأن مردم رفاه کارت و اتکاء کارت طراحی کرده ایم که به خانوارهای تحت پوشش داده می شود و این افراد می توانند اقلام مورد نظر خود را از فروشگاه های رفاه و اتکا ظرف ۶ ماه خریداری کنند تا هم شأن افراد حفظ شود و هم اقلام مورد نیاز آنها به انتخاب خودشان تهیه شود.

فرمانده بسیج وزارتخانه ها و ادارات گفت: در حال حاضر ۵ هزار خانواده کم درآمد زیر پوشش بسیج ادارات در تهران قرار دارد و برای این خانوارها در فصل بازگشایی مدارس لوازم التحریر تهیه شده همچنین در نیمه شعبان به مناسبت سن مبارک امام زمان (عج) تعداد ۱۱۸۶ رأس گوسفند قربانی شده و بین افراد نیازمند توزیع شد.

قریشی همچنین در مورد توانمندسازی خانوارهای نیازمند گفت: افرادی که تحت پوشش کمک های بسیج ادارات و وزارتخانه ها قرار دارند، اگر فرزند در سن کار و یا سرپرست خانوار بیکار داشته باشند، به کاریابی های مناطق شش گانه تهران معرفی می شوند و همچنین با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای سربازان به صورت رایگان مهارت آموزی می شوند، برای خانوارهای نیازمند نیز علاوه بر ارائه آموزش شغل به مراکز کاریابی نیز معرفی می شوند.

انتهای پیام/ب

پرسش و پاسخ در اشتغال سرپرستان خانوار در ۴۸۶ کارگاره تولید ماسک / تولید روزانه یک میلیون ماسک

گفتگو با هوش مصنوعی