خدمت رسانی ۹ هزار جهادگر در جبهه مبارزه با کرونا در استان مرکزی



ایسنا/مرکزی رئیس مجمع جهادگران استان مرکزی گفت: ۲۸۰ گروه جهادی با بیش از ۹ هزار جهادگر در راستای مبارزه با کرونا در استان مرکزی به مردم خدمت رسانی می کنند.

سیدعباس حسینی در گفت وگو با ایسنا، به فعالیت گروه های جهادی استان در سه جبهه اشاره کرد و افزود: گروه های جهادی در جبهه سلامت اقدام به فعالیت در کمپ های پزشکان و پرستاران در مراکز درمانی کردند که شامل گروه های جهادی دانشجویان علوم پزشکی استان و رشته های مرتبط با پیراپزشکی و پرستاری بوده است که همپای کادر درمانی در بیمارستان ها فعالیت دارند.

وی به تشکیل قرارگاه های جهادی در این حوزه اشاره کرد و افزود: کار ضدعفونی و گندزدایی معابر سطح شهر با تشکیل قرارگاه های جهادی مبارزه با کرونا در سطح استان در مناطق هدف شامل مراکز تردد سطح شهر، مجتمع های تجاری، بازار، پاساژ، مراکز درمانی، ایستگاه های اتوبوس و تاکسی، مساجد و … انجام شده و ادامه دارد.

حسینی از راه اندازی کارگاه های تولید ماسک در جبهه خدمت رسانی خبر داد و افزود: از ابتدای شیوع بیماری کرونا بالغ بر ۶۰ کارگاه تولید ماسک توسط نیروهای جهادی راه اندازی و تاکنون ۷۵۰ هزار عدد ماسک در سطح استان توزیع و در مناطق هدف که بیشتر اقشار آسیب پذیر و بیماران خاص و کادر درمانی بوده است به صورت رایگان توزیع شده است.

رئیس مجمع جهادگران استان مرکزی در ادامه گفت: برای اولین بار در کشور چند ایده توسط گروه های جهادی استان مطرح و سه دستگاه تولید ماسک اختراع شده است که منجر به تسریع در تولید شد. گروه جهادی شهدای ماشین سازی، واگن پارس و شهید مسلمی آذرآب این دستگاه ها را تولید کدند کهب اعث شد کار پلیسه زنی و تا کردن ماسک در زمان کمتری انجام شود.

وی طراحی تونل های ضدعفونی با استفاده از سنسورهای خاص را از دیگر خدمات گروه های جهادی بیان کرد و افزود: استفاده از این تونل ها موجب تسریع در ضدعفونی خودروها و نقاط هدف شده است.

حسینی بیان کرد: گروه های جهادی استان با نظارت مجمع جهادگران استان مرکزی که متولی گروه های جهادی استان مرکزی و زیر نظر قرارگاه سازندگی سپاه است، فعالیت دارند و هزینه های سه جبهه خدمت رسانی توسط خیرین تامین شده است. شعار گروه های جهادی «مردم برای مردم» است و بخشی از هزینه ها توسط بنیاد مستضعفان و سپاه نیز تامین شده و از ظرفیت کارگاه های اقتصاد مقاومتی سپاه نیز بهره برداری شده است.

وی تصریح کرد: از مسئولان انتظار می رود که وضعیت عرضه و تقاضا را بهبود بخشیده و با تشدید نظارت ها موضوع عرضه مواد اولیه نظیر پارچه برای تولید ماسک را بهبود بخشند.

حسینی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی تعادل عرضه و تقاضا در بازار مناسب نیست، افزود: هم اکنون کش مورد نیاز برای تولید ماسک که کیلویی ۴۰ هزار تومان است باید به قیمت ۱۸۰ هزار تومان و پارچه ۵۰۰ هزار تومانی باید ۹۰۰ هزار تومان خریداری شود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خدمت رسانی ۹ هزار جهادگر در جبهه مبارزه با کرونا در استان مرکزی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.