واکنش کمیسیون امنیت ملی مجلس به تصویب قطعنامه ضد ایرانی / تصمیم ایران برای خروج از پروتکل الحاقی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سید علی آقازاده دافساری امروز در جمع خبرنگاران قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: ایران باید از پروتکل الحاقی خارج شود زیرا نه بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی و نه اروپایی ها با ما صادق نیستند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی توسط ایران و لزوم توقف این امر را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی بر اساس گزارشات آمریکایی ها، صهیونیست ها و برخی کشورهای اروپایی دنباله رو قطعنامه ای را علیه ایران به شورای حکام ارائه کردند.

آقازاده دافساری تصویب و صدور قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را مورد انتقاد قرار داد و تصریح کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نخستین جلسه خود به این موضوع پرداخت و تصمیم قطعی بر این شد که با توجه به اتفاقات اخیر، جمهوری اسلامی ایران باید از پروتکل الحاقی خارج شود.

نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه نباید اجازه دسترسی آسان و بازرسی بدون قید و شرط بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی و اروپایی ها به مراکز حساس ایران داده شود تصریح کرد: اروپایی ها و خود آژانس همواره ثابت کردند که با جمهوری اسلامی ایران صداقت ندارند بنابراین بازرسی از اماکن کشورمان امکان پذیر نیست.

وی مهم ترین اولویت های کاری کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم را نیز برشمرد و در تشریح بیشتر این مطلب ابراز داشت: این کمیسیون از چندین وزارتخانه تشکیل شده است و مسائل امنیتی، نگاه به تحولات داخلی کشورمان، تحولات جهانی و منطقه ای، مسائل دفاعی و امنیتی از مهم ترین مسائلی است که به آن می پردازد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در نظر گرفتن مصلحت های جامعه اسلامی و تصمیم گیری بر اساس اصل عزتمندی کشورمان را از دیگر رویکردهای این کمیسیون خواند و بیان داشت: پرداختن به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی نخستین موضوعی بود که در این کمیسیون مورد بحث قرار گرفت.

آقازاده دافساری شعار جهش تولید که امسال توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شده است را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در پیام خودشان به مجلس یازدهم اقتصاد و فرهنگ را دو مقوله ای که مجلس باید به آن توجه داشته باشد خواندند بنابراین با این فرمایشات ایشان رویکردهای ما در مجلس یازدهم به طور کامل مشخص شد.

نماینده مردم رشت در مجلس استفاده از تمام ظرفیت های علمی، نظارتی، نقدینگی، سرمایه گذاری، آموزشی و نظایر این ها برای کمک به بخش تولید را لازم و ضروری تلقی کرد و گفت: مجلس یازدهم قصد دارد با وضع قوانین جدید و یا با رفع قوانین دست و پا گیر و مخل زمینه های توسعه سرمایه گذاری، رشد اقتصاد و جهش در این زمینه را فراهم کند.

انتهای پیام/۶۱۴/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «واکنش کمیسیون امنیت ملی مجلس به تصویب قطعنامه ضد ایرانی / تصمیم ایران برای خروج از پروتکل الحاقی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.