۹۰ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید برای اشتغالزایی بوده است- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم



نعمت الله رضایی, مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،درباره برنامه صندوق برای ایجاد اشتغال گفت:صندوق کارآفرینی امید برای تحقق یک میلیون شغل تمام تلاش خود را به کار گرفته است و در یک سال اخیر ۹۲ درصد تسهیلات پرداختی برای ایجاد شغل به مردم پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: از شهریور سال گذشته تا شهریور سال جاری حدود ۶هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در بخش های مد نظر هزینه کردیم،۶۴هزار طرح اقتصادی مورد حمایت قرار گرفته است. این طرح ها در سه بخش کشاورزی اعم از صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات انجام شده است. حدود ۱۷۵ هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است. نزدیک به۱۸٫۴ دهم درصد مورد حمایت صندوق قرار گرفته اند.

رضایی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تسهیلات صندوق برای اشتغالزایی پرداخت شده است گفت: در سال جاری در صندوق کارآفرینی امید پنج هزار و هفت صد میلیارد تومان طرح به تصویب رسیده است و نزدیک به پنج هزار و پانصد میلیارد تومان آن به کارآفرینان پرداخت شده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به عزم جدی صندوق برای ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد: از این میزان اعتبار مصوب، چهار هزار و چهارصد و هشتاد میلیارد تومان برای اجرای طرح های اشتغال زایی پرداخت شده است.

وی با اشاره به نقش موثر کسب و کار های خرد و کوچک در اقتصاد کشور افزود: این درصد از پرداخت تسهیلات طرح های اشتغالزایی تنها در هفت ماه از سال ۱۴۰۱ صورت گرفته است و این در حالی ست که سال گذشته این میزان بین ۶۰ یا ۷۰ درصد به مبلغ ۱۹۰۰میلیارد تومان بوده است.

رضایی اظهار داشت: عملکرد سرمایه گذاری براساس محاسبات مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۹، هزارو ۲۶۰ میلیارد تومان بوده که امسال برای رسیدن به رشد هشت درصدی در اقتصاد باید ۳هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شود.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به اینکه هدفگذاری ایجاد ۳۰۰هزار شغل تا پایان سال داریم گفت: در برنامه داریم تا با استفاده از تبصره ۱۸با هماهنگی وزارت اقتصاد بتوانیم ۱۰۰طرح اشتغالزا را حمایت کنیم.

انتهای پیام/

.

پرسش و پاسخ در ۹۰ درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید برای اشتغالزایی بوده است- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی