اعلام آمادگی سازمان پدافند غیرعامل برای همکاری با قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا



به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، غلامرضا جلالی ظهر امروز در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در خصوص اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا اظهار داشت: سازمان پدافند غیرعامل از دی ماه سال ۹۸ مقابله با شیوع کرونا را آغاز کرد و سه فاز مهم در پیشگیری، پیش بینی و پیش کنشگری را در مسیر تحقق اهداف در پیش گرفت.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: این سازمان با همراهی و هماهنگی میان ۲۶ دستگاه اجرایی در جهت تقویت ظرفیت ها و زیرساخت های لشکری و کشوری در مقابله با کرونا پرداخت.

وی تصریح کرد: سازمان پدافند غیرعامل کشور در شرایط فعلی نیز آمادگی لازم را در همکاری با قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا دارد و در ارتقای توانمندی ها و ظرفیت ها در تلاش است.

جلالی بیان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی و نهادها در جهت تحقق اهداف و تدابیر و تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا باید سهیم باشند.

وی خاطرنشان کرد: طبق گزارشات، دستگاه های دینی و مذهبی در طول این مدت و از آغاز شیوع ویروس کرونا، بیشترین مشارکت و تبعیت از دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا را داشته اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور عنوان کرد: حضور روحانیون و طلاب در صحنه در شرایط سخت از سال گذشته، جریان مقابله با کرونا را به موضوعی حماسی و ارزشی مبدل کرد و خدمات گسترده ای در این عرصه شکل گرفت.

وی گفت: در سایه همدلی ها و هم افزایی ها در کشور، دشمنان در تضعیف وجهه عقلانی دین در ماجرای شیوع کرونا ناکام ماندند، در حالی که از همه ظرفیت ها و ابزارهای شبکه اجتماعی غیربومی در سیاه نمایی ها استفاده کردند و طبق بررسی ها، همپنان قرارگاه عملیاتی دشمن فعال است.

جلالی بیان کرد: در جریان کرونا، بسیاری از تهدیدات به فرصت مبدل و در مقابله با شیوع کرونا، بسیاری از زیرساخت ها متحول شد.

وی تصریح کرد: رشد و توسعه فناوری و دانش بسیاری از پدیده ها را دچار تحول بنیادین کرده است و ما بر این باوریم که در مدیریت سایبری باید باید ابعاد فقهی حمکرانی بومی متناسب با بنیان های انقلاب اسلامی شکل گیرد و تداوم یابد.

حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار نیز در این دیدار با قدردانی از اقدامات و تلاش های سازمان پدافند غیرعامل کشور خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل یک امر اثبات شده است و باید به عنوان یک ضرورت مهم در حوزه نیز فعال شود.

وی با تاکید بر تبیین جایگاه پدافند غیرعامل در جامعه عنوان کرد: ایجاد فقه پدافند غیرعامل نیز موضوعی مهم است و در ایت باره با خلاء هایی مواجه هستیم و باید رفع شود.

این استاد حوزه علمیه قم همچنین بیان کرد: در ایام شیوع کرونا، بسیاری از طلاب و روحانیون به صورت خودجوش در بیمارستان ها و غسال خانه ها و آرامستان ها به خدمت پرداختند که بسیار ارزشمند بوده و به بسیاری از نیازها پاسخ داده شد.

وی تصریح کرد: در دوران کرونا باید با همراهی حوزه و طلاب و روحانیت بتوان به ابعاد معنویت در جامعه پرداخت و آن را تقویت کرد.

انتهای پیام/۴۵۷/ش

پرسش و پاسخ در اعلام آمادگی سازمان پدافند غیرعامل برای همکاری با قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا

گفتگو با هوش مصنوعی