کمبود معلم در مدارس کشور / جذب فارغ التحصیلان دانشگاه ها در آموزش و پرورش



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، رضا مددی صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به سال تحصیلی جدید اظهار داشت:در سال تحصیلی جدید امسال، ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز در ۱۱۰ هزار مدرسه ۵۰۰ هزار کلاس درس و ۵۰۰ هزار نفر از همکاران فرهنگی فعالیت تعلیم و تربیت در سراسر کشور آغاز کردند.

رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش با اشاره به کمبود معلم در مدارس کشور بیان کرد: با تدابیری که وزارت آموزش و پرورش از شش ماه پیش به ویژه در فصل تابستان امسال برای ساماندهی نیروی انسانی اندیشیده ما در سطح کشور کمبود محسوس معلم وجود ندارد و با تدابیری که اندیشیده کمبود معلم کلاس های درس از طریق بازنشستگان فرهنگی و معلمان حق التدریس جبران شده و کمبودی وجود ندارد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش، تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش از طریق دانشگاه فرهنگیان که ماموریت گراست نیروی انسانی خود را تامین می کند و پس از ۴ سال تحصیل به عنوان معلم جذب وزارت آموزش و پرورش می شوند.

وی، از جذب فارغ التحصیلان دیگر دانشگاه های مختلف در رشته های آموزش و پرورش از طریق برگزاری آزمون خبر داد و بیان کرد: بخشی از کمبودهای نیروی آموزشی کلاس های درس از این طریق تامین می شود.

رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش از بازنشستگی ۲۴۸ هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش خبر داد و خاطر نشان کرد: جایگزین آنها از روش های گوناگون انجام شده است.

مددی، با اشاره به کمبود فضای آموزشی بیان کرد: معمولا در سطح کشور کمبود فضای آموزشی وجود دارد و بخشی از فضاهای آموزشی نیاز به بازسازی، نوسازی و تعمیرات دارد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیاز به بازسازی دارد گفت: در مجموع در سطح کشور با کمبود فضای آموزشی مواجه نیستیم که در این راستا نوسازی و تعمیرات مدارس در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

وی، با بیان اینکه در استان های سیل زده مشکل تامین فضای آموزشی وجود ندارد تصریح کرد: در سه استان خوزستان، لرستان و گلستان در سال تحصیلی جدید مشکل فضای آموزشی وجود ندارد و سال تحصیلی آغاز شده است.

رئیس ستاد اجرایی سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر هوشمندسازی کلاس های درس افزود: با تفاهم نامه ای که میان وزارت آموزش و پرورش و ارتباطات و فن آوری اطلاعات منعقد شده سیاست هوشمندسازی کلاس ها در دستور جدی وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.

مددی، از گفتمان سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خبر داد و بیان کرد: گفتمان سازی این سند روح حاکم در آموزش و پرورش است و تلاش می شود مجموعه همکاران آموزش و پرورش، معلمان، مربیان و مدیران مدارس به ادبیات سند تحول بنیادین که کانون تربیتی محله و کسب تجربه تربیتی است، آشنا شوند.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «کمبود معلم در مدارس کشور / جذب فارغ التحصیلان دانشگاه ها در آموزش و پرورش» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.