۷۰ درصد اراضی کشاورزی استان سمنان کاداستر دارند



به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن میرعماد ظهر شنبه در نشستی با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی جهاد کشاورزی سمنان ضمن بیان اینکه ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی در سطح استان وجود دارد که ۶۵ درصد آن یا ۱۳۱ هزار هکتار تحت قرارداد کاداستر و رفع تداخل قرار گرفته است، تاکید کرد: بر اساس ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید و ماده ۹ قانون کاداستر دستگاه هایی مانند جهاد مکلف هستند تا اراضی خود را تعیین تکلیف کنند.

وی با بیان اینکه در طرح کاداستر مشخصات ثبت، کاربری، نام بهره بردار و نقشه های مختصات در اختیار امور اراضی قرار می گیرد، افزود: بعد از تثبیت پلاک اراضی سند دریافت کرده و کاداستر می شوند تا از دست اندازی به اراضی ملی جلوگیری شود.

گام بلند برای سند دار کردن اراضی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه ۶۲ هزار هکتار از اراضی کاداستر شده استان در سامانه شمیم تأیید شده اند، گفت: این اراضی از سوی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان جانمایی شده است.

میرعماد با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان ثبت اسناد افزود: بر اساس این تفاهم نامه سنددار شدن اراضی کشاورزی و کاداستر رفع تداخل شده در دستور کار قرار گرفته است همچنین در جلسه ای که با حضور مدیرکل حدنگاری، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان و همچنین مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان برگزار شد روال سنددار کردن به صورت پایلوت در پنج روستا اعلام نظر و چارت تشکیلاتی روال گرفتن اسناد تعیین شده است.

وی افزود: در این نشست مقرر شد تا پنج روستای استان با توجه به اخذ شناسنامه قطعه کاداستر اراضی برای صدور سندهای تک برگی به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان سمنان معرفی شوند همچنین باید گفت اجرای این طرح گامی مهم در راستای سنددار شدن تمامی اراضی کشاورزی استان است.

پرسش و پاسخ در ۷۰ درصد اراضی کشاورزی استان سمنان کاداستر دارند

گفتگو با هوش مصنوعی